Survivor – Η άλλη όψη του τελικού: Μαρία Αντωνά vs Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Οι δύο μονομάχοι του τελικού του Survivor, Άρης Σοϊλέδης και Στάθης Σχίζας, στηρίζονται από δύο δυναμικές γυναίκες. Ο λόγος για την Μαρία Αντωνά και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, οι οποίες έστω και από απόσταση έχουν σταθεί στο πλευρό τους όσο οι αγαπημένοι τους βρίσκονται στο ριάλιτι επιβίωσης.

Τη δίκη τους μάχη δίνουν και οι σύντροφοι των δύο μονομάχων του ριάλιτι. Πρόκειται για δύο εντυπωσιακές γυναίκες, οι οποίες έδωσαν τον δικό τους αγώνα όλο αυτό το διάστημα για να στηρίξουν τους αγαπημένους τους και να τους δουν νικητές. Απόψε λοιπόν στο Γαλάτσι ο Άρης Σοϊλέδης θα διεκδικήσει το τρόπαιο απέναντι στον Στάθη Σχίζα και την ίδια στιγμή στις κερκίδες η Μαρία Αντωνά θα αγωνίζεται απέναντι στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για το ποια θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα χαρίσει πολύτιμους ψήφους.

Προετοιμασίες γάμου

Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης σκοπεύουν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Μπορεί εδώ και μήνες ο σύντροφός της να βρισκόταν μακριά της, συμμετέχοντας στο Survivor, ωστόσο η παρουσιάστρια δεν σταμάτησε να τον στηρίζει εξ αποστάσεως και να κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες για τη μεγάλη μέρα.

Ο ποδοσφαιριστής που μπήκε στο Survivor και δικαίως θεωρήθηκε ένα από τα φαβορί, γεγονός που αποδείχθηκε τόσο από τις καλές επιδόσεις του, όσο κι από την θέση που κατάφερε να εξασφαλίσει στον τελικό, αλλά και η δημοσιογράφος, δεν έχουν ορίσει ακόμη ημερομηνία για την τελετή, καθώς, όπως είχε δηλώσει η ίδια, όλα θα οριστικοποιηθούν μόλις ο Άρης Σοϊλέδης βγει από το ριάλιτι επιβίωσης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA ANTONA (@maria_antwna)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA ANTONA (@maria_antwna)

Μετά από έξι μήνες, η Μαρία Αντωνά και ο μέλλοντας σύζυγός της, Άρης Σοϊλέδης, βρέθηκαν για πρώτη φορά στον ημιτελικό του Survivor, ο οποίος διεξήχθη στο Γαλάτσι, το βράδυ της Τρίτης (5/7).

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA ANTONA (@maria_antwna)

Οι φίλοι που έγιναν σύντροφοι

Από την μεγάλη βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει και η αγαπημένη του Στάθη Σχίζα, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία πιο σέξι από ποτέ, έδωσε το “παρών”, προκειμένου να στηρίξει τον επιχειρηματία που της έχει κλέψει την καρδιά.

Το ζευγάρι έγινε γνωστό πως είναι σε σχέση μόλις πριν από λίγους μήνες και από τότε οι δυο τους δεν σταματούν να μιλούν για τον έρωτά τους.

Μιλώντας στο Super Κατερίνα, λίγες ώρες πριν από τον μεγάλο τελικό, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Στάθη Σχίζα, αλλά και στο ενδεχόμενο να κάνουν μαζί το επόμενο βήμα.

«Δεν ξέρω τι θα απαντούσα σε μία πρόταση γάμου. Χώρισα πολύ πρόσφατα και είναι πολύ σύντομο να γίνει τώρα αυτό. Αν μου έκανε πρόταση ο Στάθης, θα του έλεγα ότι θέλω τον χρόνο μου. Δεν γίνεται να πάω από γάμο σε άλλο γάμο», δήλωσε.

Και συμπλήρωσε: «Ο Στάθης είναι από μόνος του ένα αξιόλογο παιδί, έχει αξιοπρέπεια, είναι τίμιος και πιστεύω ότι σίγουρα, η βοήθειά μου τον μπούσταρε και τον έμαθε περισσότερος κόσμος. Το αποτέλεσμα όμως, πιστεύω θα ήταν το ίδιο. Είναι σπάνιος άνθρωπος, τον ξέρω δέκα χρόνια τώρα. Υπήρχε χημεία πάντα, αλλά μετά γνώρισα τον Αριστομένη και παντρεύτηκα».

Το βράδυ της Τετάρτης (6/7) αναμένεται να διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του Survivor και η ανάδειξη του φετινού νικητή του ριάλιτι επιβίωσης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ