Survivor: Έτσι αντέδρασε η Μαρία Αντωνά μετά τα σχόλια του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για ειδύλλιο Σοϊλέδη – Αβραμάκη

Οι “φωτιές” που προσπάθησε να ανάψει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος υποστήριξε ότι κάτι ύποπτο τρέχει μεταξύ του Άρη Σοϊλέδη και της Σοφιάννας Αβραμάκη, φαίνεται να μην άγγιξαν ιδιαίτερα την μέλλουσα σύζυγό του ποδοσφαιριστή, Μαρία Αντωνά. 

Την ώρα που η Μαρία Αντωνά κάνει ετοιμασίες για την μεγάλη ημέρα, ο make up artist και performer ισχυρίστηκε στο επεισόδιο του Σαββάτου στο Survivor ότι βλέπει ειδύλλιο ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και την Σοφιάννα Αβραμάκη.

“Βλέπω μονίμως τον Άρη και μαζί του την Σοφιάννα, πρωταγωνίστρια παντού. Τους βλέπω να πηγαίνουν πίσω στην καλύβα για πολλή ώρα και το βράδυ και το πρωί και να εξαφανίζονται. Έχω δει να του κάνει διάφορα έτσι παιχνιδάκια στον τρόπο που του μιλάει, έχω δει να του κάνει μασάζ, να τον έχει πρίγκιπα και κάτι μου μυρίζει εμένα σε όλο αυτό το σκηνικό” είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο επεισόδιο με το πάρτι της ένωσης, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε για την παρουσιάστρια: “Πραγματικά με στενoχωρεί γιατί ο Άρης έχει μια κοπέλα”.

Από την πλευρά της η Μαρία Αντωνά φάνηκε να… αδιαφορεί για τα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για τον αρραβωνιαστικό της και την συμπαίκτριά του στο ριάλιτι, καθώς αρκέστηκε στο να αναδημοσιεύσει στόρι ακολούθων της στο Instagram. Μάλιστα, μεταξύ των εν λόγω αναρτήσεων ήταν κι αυτή του φίλου του ποδοσφαιριστή, Σάκη Αρσενίου.

Δείτε την αντίδραση της Μαρίας Αντωνά μέσω social media:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ