Survivor All Star – Ξέσπασμα Βασάλου στο Instagram: «Φοβηθήκατε μη σας πάρω τη δουλειά;»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποχώρησε από το Survivor All Star και επέστρεψε στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο. Το βράδυ της Κυριακής, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης ξέσπασε μέσω Instagram για όλα όσα ακούγονται και γράφονται για το πρόσωπό του τους τελευταίους μήνες.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Με πόσα χρήματα έφυγε από το «Survivor All Star»

«Σοβάρεψαν τα πράγματα τώρα. Έχω ακούσει και έχω διαβάσει ό,τι μπούρδα υπάρχει από κάτι πικραμένους παίκτες, που δεν τους άρεσε μάλλον η αλήθεια. Όχι παιδιά συγγνώμη, έτσι είναι τα πράγματα, θα την λέω την αλήθεια, σας αρέσει ή δεν σας αρέσει» ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Και συνέχισε: «Έχουμε και τους καλοπροαίρετους δημοσιογράφους, κάτι καλά παιδιά που έβγαιναν και μιλούσαν για μένα, χωρίς να είμαι εδώ και να μπορέσω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, αν όντως έχουν γίνει. Κάποιες άλλες ωραίες παραπληροφορήσεις, κάτι ψέματα, κάτι χολές που ξέρναγαν προς το πρόσωπό μου. Δεν ξέρω, φοβηθήκατε μη σας πάρω τη δουλειά; Δεν έχω τέτοιο σκοπό, μη φοβάστε».

Κωνσταντίνος Βασάλος: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star

«Αλλά έρχεται μια πάρα πολύ ωραία εβδομάδα για εσάς και για μένα, οπότε θα τα πούμε από κοντά. Όλα καλά. Θα ανταλλάξουμε τις απόψεις» κατέληξε ο πρώην παίκτης του Survivor All Star.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ