Survivor – Αλέξης Παππάς: “Με την Αλέσια ήταν κεραυνοβόλος έρωτας” – Του έγινε πρόταση να είναι ο επόμενος Bachelor;

Ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor Αλέξης Παππάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ αναφέρθηκε στη σύντροφό του και το ενδεχόμενο ενός γάμου και απάντησε στο εάν θα είναι ο επόμενος Bachelor.

Μετά την επιστροφή σου από τον Άγιο Δομίνικο πήγες στο Ντουμπάι, όπου συναντηθήκατε με την Αλέσια. Μπορεί αυτή η σχέση να εξελιχθεί σύντομα σε γάμο;

Αν υπάρξει γάμος, θα το μάθετε. Προς το παρόν με την Αλέσια γνωριζόμαστε.

Η Αλέσια δήλωσε σε συνέντευξή της ότι, παρόλο που είχατε συναντηθεί μόνο μία φορά, σχεδιάζατε να παντρευτείτε τον φετινό Μάρτιο.

Με την Αλέσια είχαμε συναντηθεί μία φορά στο Μονακό και ήταν αυτό που λέμε “κεραυνοβόλος έρωτας”. Δεν καταφέραμε να ξαναβρεθούμε από κοντά εξαιτίας του κορονοϊού, αλλά η επικοινωνία μας είχε πάρει διαστάσεις μέσω τηλεφώνου και βιντεοκλήσεων. Μιλούσα με καθημερινά και διαπιστώσαμε ότι ταιριάζουμε. Για τον Μάρτιο αυτό που είχαμε πει ήταν ότι θα συναντιόμασταν από κοντά, διότι δεν υπολόγιζα ότι θα έμενα τόσο πολύ στο Survivor. Ήξερα ότι αθλητικά δεν ήμουν τόσο καλός όσο τα άλλα παιδιά και πίστευα ότι θα μείνω κάνα δίμηνο στο παιχνίδι.

Στην περίπτωσή σας δεν έγιναν όλα αρκετά γρήγορα; Πώς ξέρετε αν όντως ταιριάζετε αφού έχετε συναντηθεί μόλις δύο φορές;

Αν δεν αφήνεις το συναίσθημα να σε οδηγεί και βάζεις μπροστά τα μαθηματικά και τη λογική, δεν νομίζω ότι θα βρεις ποτέ αυτό που θέλεις στη ζωή σου. Με την Αλέσια συναισθηματικά βλέπουμε τον ίδιο δρόμο. Έχουμε τον ίδιο τρόπο σκέψης και επικοινωνούμε απίστευτα. Μην ξεχνάς πως για 11 χρόνια που ασχολήθηκα με το μόντελινγκ ήμουν διαρκώς με μια βαλίτσα στο χέρι και επικοινωνώ καλύτερα με ανθρώπους που έχουν τον ίδιο τρόπο ζωής και βρίσκονται τη μία εβδομάδα στο ένα μέρος και την άλλη στο άλλο.

Μπορεί όμως να λειτουργήσει μια σχέση όταν έχεις να δεις τον άλλον για μεγάλο διάστημα;

Όχι. Μπορεί όμως να αρχίσει μια ωραία σχέση αν υπάρχουν τα κατάλληλα θεμέλια. Με την Αλέσια είχαμε βάλει τις βάσεις για να ξεκινήσει κάτι ωραίο. Αυτό μου έδινε κουράγιο όσο καιρό ήμουν στο Survivor. Όταν διάβασα και τα μηνύματα που μου έστειλε στο έπαθλο επικοινωνίας, πήρα μεγάλη δύναμη γιατί έβλεπα ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που κράτησε τον λόγο του και με περιμένει.

Ποια είναι τα επόμενα σχέδιά σου μετά το Survivor; Ισχύει ότι σου έγινε πρόταση για το ριάλιτι The Bachelor του Alpha;

Μα αφού είμαι με την Αλέσια, μπορώ να πάω στο The Bachelor; Η αλήθεια είναι ότι μου έχουν γίνει ενδιαφέρουσες προτάσεις και για σίριαλ αλλά και για εκπομπές και θέλω να διαλέξω αυτή που θα ταιριάζει καλύτερα στον χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία μου.

Πηγή πληροφοριών: περιοδικό ΟΚ!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ