Στον ίσιο δρόμο ο Τσάρλι Σιν: Εγκατέλειψε τις καταχρήσεις για γυμναστική και υγιεινή διατροφή – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Ναρκωτικά, αλκοόλ, καταχρήσεις κι ένα σπίτι γεμάτο πορνοστάρ. Αυτή ήταν η ζωή του Τσάρλι Σιν έως πριν από έναν χρόνο οπότε ο Χολιγουντιανός σταρ αποφάσισε να αλλάξει τρόπο ζωής και να ακολουθήσει… έναν πιο ίσιο δρόμο.

Σε μία αξιοθαύμαστη στροφή ο Σον εξομολογήθηκε στην κάμερα της Daily Mail ότι εγκατέλειψε τον έκλυτο τρόπο ζωής με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ,, καθώς έφθασε στον πάτο και αποφάσισε να ζήσει. Τον Δεκέμβριο γιόρτασε έναν χρόνο νηφαλιότητας, ενώ, όπως ο ίδιος είπε, πλέον δεν θέλει να ξενυχτά ούτε να κάνει πάρτι, ενώ πηγαίνει για ύπνο από τις 9 το βράδυ. Επιπλέον, ορκίζεται ότι δεν πλησιάζει καν τις πορνοστάρ, ενώ τώρα θέλει να μετακομίσει και από την έπαυλη των 10 εκατ. δολαρίων για κάτι πιο απλό, και επιδιώκει να πυροδοτήσει μία νέα αρχή στην καριέρα του, η οποία διαλύθηκε μετά την προσωπική του κατάρρευση.

“Κουράστηκα τόσο να απογοητεύω τους πάντες. Αισθάνομαι καλά, έκανα σημαντικές αλλαγές και είμαι στον σωστό δρόμο” εξομολογείται ο σταρ. “Τελικά απογοήτευσα τον εαυτό μου τόσο που αποφάσισα το πρωί της 10ης Δεκεμβρίου του 2017 να πάρω μια νέα κατεύθυνση και μονοπάτι. Τώρα πια μπορώ να πω ότι έχω να πιω από το 2017 και είναι πολύ ωραίο” αναφέρει ο Τσάρλι Σιν. Το 2012 ο Σιν διεγνώσθη με HIV κάτι που το ομολόγησε μόλις το 2015 και ήταν αυτό που τον ώθησε στο χείλος της αυτοκαταστροφής. Έπειτα από 11 χρόνια νηφαλιότητας έπεσε και πάλι στα σκληρά ναρκωτικά, στο αλκοόλ και τις γυναίκες. Το 2009 συνελήφθη για επίθεση στην τότε σύζυγό του, ενώ στη συνέχεια άρχισε να συζεί με δύο πορνοστάρ. Κατέστρεψε τη λαμπερή καριέρα που είχε χτίσει, ενώ απομάκρυνε από κοντά του όσους τον αγαπούσαν. Κι ενώ βρισκόταν, όπως λέει, στο χείλος της αβύσσου αποφάσισε να επανέλθει.

“Γυμνάζομαι, τρώω καλά, διαβάζω σενάρια και κοιμάμαι από τις 9” εξομολογείται και πλέον λέει ότι αισθάνεται άλλος άνθρωπος.

  Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ