Στο νοσοκομείο η Βέφα Αλεξιάδου: Η συγκλονιστική φωτογραφία

Στο νοσοκομείο βρίσκεται η κυρία Βέφα Αλεξιάδου. Η ίδια μέσω ανάρτησης στα social media γνωστοποίησε πως ήταν αναγκαία η νοσηλεία της.

Συγκεκριμένα το πρωί της Τετάρτης (6/9) ανέβασε μία φωτογραφία της, όπου είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Η Βέφα Αλεξιάδου δεν έδωσε ωστόσο παραπάνω λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συνέβη και οδήγησε στη νοσηλεία της.

Βέφα Αλεξιάδου

Υπενθυμίζεται πως η Βέφα Αλεξιάδου απέκτησε δύο κόρες, την Αλεξία, η οποία έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς στις 29 Οκτωβρίου 2014, και την Άντζελα, η οποία πέθανε στις 10 Φεβρουαρίου 2015.

Μιλώντας για τις απώλειες της ζωής της σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει, είχε πει: «Δεν μου αρέσει να φιγουράρω τα μαύρα και να διαφημίζω τον πόνο μου και να λείπουν οι άνθρωποι. Θέλω να δίνω χαρά στους ανθρώπους και να δίνω αγάπη. Πέρασα τις μεγαλύτερες απώλειες που μπορεί να έχει κάποιος. Δεν απαλύνεται ο πόνος μου. Τα μαύρα ρούχα δεν λένε τίποτα όταν το μαύρο που έχεις μέσα στην καρδιά δεν θα φύγει ποτέ. Μόνο όταν πεθάνω και κλείσω τα μάτια μου θα φύγει ο πόνος. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Πιστεύω στον Θεό και τον δοξάζω που είμαι καλά, καθημερινά στο εκκλησάκι μου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ