Στηβ Ντούζος: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την περιπέτεια της υγείας του – “Πέθανα”

O Στηβ Ντούζος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Όλα Γκουντ” στο ΣΚΑΪ για την φορά που αναμετρήθηκε με τον θάνατο, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε, ενώ αναφέρθηκε και στην σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη ο γιος του στο παρελθόν μέσω του διαδικτύου.

Ο ηθοποιός συγκλονίζει με την εξομολόγησή του για την περιπέτεια υγείας του. “Έχω πάθει τέσσερα εμφράγματα. Το χειρότερο ήταν το 2011 που έπεσα σε κώμα πάνω σε μια επέμβαση καρδιάς… Πέθανα!”. “Μέσα μου πιστεύω ότι δεν έχω τίποτα και έτσι λειτουργώ”, πρόσθεσε.

Ο ίδιος έχει και ένα εκκλησάκι μέσα στο σπίτι του, καθώς όπως είπε, η οικογένειά του και εκείνος πιστεύει πολύ στον θεό: “Όλη μου η οικογένεια. Η τελευταία μου σκέψη, καθώς έσβηνα, ήταν ‘Παναγία μου σώσε με’. Δεν το είχα πει μέχρι τότε.”

“Όταν ξύπνησα μετά από τρεις μέρες στην εντατική, ένιωθα εδώ ένα πράγμα σαν να λέει ‘σου δίνω άλλη μια ευκαιρία'”, είπε χαρακτηριστικά.

Στηβ Ντούζος: Τι είπε για τους ηθοποιούς με τους οποίους συνεργάστηκε στο παρελθόν

Ο ηθοποιός που έπαιξε στην επιτυχημένη ταινία “Ρόδα, τσάντα και κοπάνα” δήλωσε ότι δε μιλάει με κανέναν από τους ηθοποιούς που συνεργαζόταν στο παρελθόν. “Ούτε τότε, ούτε και τώρα”, απάντησε για τις επαφές του μαζί τους.

“Δεν τα βρίσκαμε. Αυτοί μαζεύονταν και διάβαζαν Ρίτσο και έπαιζαν Σαββόπουλο, ενώ εγώ καβάλαγα τη μηχανή και πήγαινα στην παραλία για γκόμενες”, υπογράμμισε.

Στη συνέχεια, ο Στηβ Ντούζος μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί ο γιος του μέσω social media: “Μέσα από το Facebook κάτι του είχαν κάνει, ένας ανώμαλος, και με ειδοποίησε ότι μπαμπά κάποιος με ρωτά περίεργα. Πήγα και μίλησα εγώ αντί του γιου μου να δω τι θέλει. Βρήκα το προφίλ του καθώς μιλούσαμε, το δημοσίευσα στα δικά μου social media και μετά κρύφτηκε”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ