Στηβ Κακέτσης: Το τελευταίο «αντίο» στον επιχειρηματία – Συντετριμμένη στην κηδεία η Κατιάνα Μπαλανίκα

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα φίλοι και συγγενείς στον επιχειρηματία Στηβ Κακέτση, στο κοιμητήριο του Παπάγου.

Ο Στηβ Κακέτσης έφυγε από την ζωή το απόγευμα της περασμένης Πέμπτη σε ηλικία 73 ετών, έπειτα από δίμηνη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στην ζωή, αντιμετωπίζοντας προβλήματα στην υγεία του, ιδίως μετά το εγκεφαλικό που είχε υποστεί.

Πλήθος κόσμου παρέστη στην κηδεία, προκειμένου να πει το ύστατο χαίρε στον επιχειρηματία. Μεταξύ αυτών η πρώην σύζυγός του Κατιάνα Μπαλανίκα με τον γιο τους Μάκη, ο Γιώργος Μαργαρίτης και ο Γιώργος Γερολυμάτος, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, ο Αχιλλέας Μπέος, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, η Ελένη Ράντου, η Κάτια Δανδουλάκη, η Μαρινέλα, η Πέγκυ Ζήνα, ο Γιώργος Λύρας.

Η Κατιάνα Μπαλανίκα εμφανίστηκε εμφανώς συντετριμμένη, φορώντας μαύρο μαντίλι και έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό της.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης μιλώντας στις κάμερες δήλωσε: «Έφυγε ο τελευταίος λεβέντης της νύχτας και της μέρας. Έφυγε από την ντομπροσύνη του και από την καλοσύνη του». Ενώ η Πέγκυ Ζήνα είπε: «Ο Στηβ ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή, που είχε ζήσει τα πάντα, που έλεγε χωρίς φόβο την άποψή του, αυθόρμητα σαν τα μικρά παιδιά και όσοι τον αγαπούσαμε, τον αγαπούσαμε γι’ αυτό τον λόγο. Για την αλήθεια του, για τον αυθορμητισμό του. Ήταν ένας άνθρωπος με αρχοντικό χαρακτήρα, γενναιόδωρο, δοτικό. Πρέπει να σεβαστούμε την απόφαση της ψυχής του να φύγει την δεδομένη στιγμή, γιατί τον τελευταίο καιρό είχε ταλαιπωρηθεί αρκετά».

Η Άντζελα Δημητρίου, με την οποία έζησαν ένα θυελλώδη έρωτα, δεν παρέστη στην κηδεία. Ο Γιώργος Λιάγκας που μίλησε μαζί της είπε: «Επειδή μίλησα με την Άντζελα Δημητρίου, είναι προφανές ότι δεν μπορεί να παραστεί στην κηδεία, διότι θα είναι η πρώην σύζυγός του, η κυρία Κατιάνα Μπαλανίκα. Οπότε η Άντζελα Δημητρίου αυτό που μετέφερε και σ’ εμένα είναι ότι δεν πρόκειται να παραστεί σήμερα στην κηδεία και κάποια άλλη στιγμή μέσα στην εβδομάδα θα πάει να ανάψει ένα κεράκι στον τάφο του Στηβ Κακέτση».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ