Στέλιος Ρόκκος: Το άγνωστο περιστατικό με θαυμάστρια – «Την έστειλα στο δι@@@@»

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Στέλιος Ρόκκος κατά την εμφάνισή του στη συναυλία προς τιμήν του Γιώργου Ζαμπέτα.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε στη σύζυγό του, η οποία βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του και τον στηρίζει, ενώ αποκάλυψε κι ένα άγνωστο περιστατικό με μία θαυμάστρια που τον εξόργισε.

«Η Λελέ είναι ο φίλος μου, η γυναίκα μου, τα πάντα μου. Ξέρει πολύ καλά και ποιος είμαι και τι κάνω», είπε αρχικά ο Στέλιος Ρόκκος. «Υπάρχουν περιπτώσεις που κάποιος μπορεί να παρεκτραπεί λίγο. Θυμάμαι μια ιστορία, λιποθύμησε η Λελέ στο Ρέθυμνο. Έπεσε κάτω στον δρόμο. Προσπαθούσα να τη συνεφέρω με νερό και της κρατούσα το χέρι και ήρθε τότε μια κοπέλα και με αγκάλιασε για να βγάλουμε selfie. Ε, την έβρισα, την έστειλα στον δι@@@@», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε και για το θέμα που προέκυψε με τη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστούσε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης την οποία ουσιαστικά «κάλυψε» η συναυλία του καθώς γινόταν λίγα χιλιόμετρα μακριά από το θέατρο. Ο τραγουδιστής δήλωσε πως ήταν πολύ στενάχωρο και ότι ο ίδιος εκείνη την ώρα δεν το γνώριζε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ