Η απάντηση που έδωσε ο Στέλιος Ρόκκος για το φιλί στο στόμα με τον Ανδρέα Γεωργίου

Στο φιλί που έδωσε στον Ανδρέα Γεωργίου κατά τη διάρκεια του live στο Χ Factor αναφέρθηκε ο Στέλιος Ρόκκος. Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε και για την αντίδραση του ιερέα που δήλωσε ότι θα στραφεί νομικά εναντίον τους.

«Μου έστειλε μήνυμα ο Ανδρέας Γεωργίου και μου είπε ότι έχει… καθυστέρηση, γιατί είμαι και καρπερός», ανέφερε αρχικά με χιουμοριστική διάθεση ο Στέλιος Ρόκκος, μιλώντας στο “Χαμογέλα και πάλι”.

«Σε αυτή την άτυχη στιγμή έχουμε βρεθεί όλοι μας. Δηλαδή θες να πας να χαιρετήσεις κάποιον φίλο σου, να τον διπλοφιλίσεις, και την ώρα που πας να τον φιλήσεις στο μάγουλο, εκείνος γυρνάει σε λάθος χρόνο και συμβαίνει αυτό. Το έχουμε πάθει όλοι μας. Υπάρχουν άνθρωποι που το θεώρησαν ομοφυλοφιλικό αυτό, απρεπές. Ένας παπάς θέλει να μας κάνει μήνυση, γιατί το είδαν τα παιδιά του. Αυτός πρέπει να δώσει εξήγηση στα παιδιά του, τα παιδιά μου εγώ δεν τα έχω μεγαλώσει με το να μισούν την διαφορετικότητα, το χρώμα, τις πολιτικές πεποιθήσεις. Ας ηρεμήσουμε λοιπόν, ντρέπομαι που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι ανάμεσά μας. Στενοχωριέμαι πραγματικά, για αυτούς που τους πείραξε», υπογράμμισε ο Στέλιος Ρόκκος.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε ο Στέλιος Ρόκκος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ