Στέλιος Ρόκκος: Ήμουν λίγο δακτυλοδεικτούμενος, δεν είχαν αποφασίσει αν είμαι straight ή gay

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο γνωστός τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος στην Αθηναΐδα Νέγκα και στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» του Action24. Αρχικά, εξέφρασε την εκτίμησή του για την ίδια, και είπε πως «έψαχνα την ευκαιρία να γνωριστούμε γιατί μου αρέσεις και εμένα πολύ, δεν είσαι συνηθισμένο άτομο».

Στη συνέχεια, ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε για τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο γνώρισε την σύντροφό του και δεν παρέλειψε να τονίσει πόσο πολύ τον έχει αλλάξει ως άνθρωπο. «Ερωτεύτηκα την μπροστινή της» είπε με χιούμορ και συνέχισε: «Εγώ δεν είχα καμία σχέση με αυτό που ζω τώρα. Σκέφτομαι τον εαυτό μου πιο παλιά και ούτε καν μου περνάει από το μυαλό, ότι θα ζούσα αυτό».

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, αναφέρθηκε και στην δυσλεξία που αντιμετωπίζει, ενώ επεσήμανε πως τον εμπόδισε να κάνει πράγματα που επιθυμούσε. «Είμαι πολύ δυσλεκτικός, δεν μπορώ να διαβάσω. Ένα πράγμα που με ενοχλεί σε εμένα είναι ότι είμαι αμόρφωτος. Όχι ακαλλιέργητος. Θα ήθελα να έχω περισσότερη μόρφωση. Μου αξίζει, γιατί είναι τέτοια η “δίψα” μου. Δεν μπορώ να διαβάσω, πρέπει κάποιος να μου τα λέει για τα τα αφομοιώσω».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην διαφορετικότητά του ως παιδί, και πώς αυτή γινόταν αντιληπτή στην κοινωνία της Λήμνου, τα χρόνια που μεγάλωσε, με αφορμή την ερώτηση της δημοσιογράφου αν έχουν παρεξηγήσει κάτι για εκείνον.

«Τους χαλάω λίγο το παραμύθι. Οι περισσότεροι ζουν πολύ μέσα στο θεαθήναι τους. Εγώ τους φέρνω στην πραγματικότητα και δεν αρέσει αυτό. Ήμουν ένα μοναχικό παιδί αναγκαστικά. Γιατί αυτά που με ενδιέφεραν τότε δεν είχα με ποιον να τα μοιραστώ. Τα παιδιά τότε δεν ασχολούνταν με μουσική, ασχολούνταν με γεωργικές δουλειές. Είχα ξεκινήσει τη ζωή μου λίγο δακτυλοδεικτούμενος. 15 χρονών φορούσα σκουλαρίκι. Σκουλαρίκι τότε δεν είχε βάλει κανένας που να ξέρω. Με ενδιέφεραν άλλα πράγματα. Δεν είχαν αποφασίσει αν είμαι straight, αν είμαι gay μέσα στο μυαλό τους. Από την αγάπη δεν έχασε κανείς. Όλοι αυτοί οι καθωσπρέπει που μπαίνουν στη φάση να λιθοβολήσουν το διαφορετικό για αυτούς, επειδή μερικούς τους ξέρω, ας ηρεμήσουν λίγο. Ήμουν καραstraight, για τους άλλους αυτό που έβλεπαν δεν ήταν σαφές».

Για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, ο αγαπημένος τραγουδιστής ανέφερε πως του είναι πάρα πολύ συμπαθής. «Φαίνεται πως είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος. Δεν γίνεται όμως επειδή είναι όμορφος, να είναι και ο πρωθυπουργός μας. Δεν ξέρω πόσο πιο επικίνδυνος θα είναι από αυτόν που έχουμε, αλλά δεν τον ψηφίζεις εύκολα. Πρέπει να “δώσει εξετάσεις”, να κάτσει στο “θρανίο” και να ακούσουμε τον λόγο του».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ