Στέφανος Τσιτσιπάς – Πάουλα Μπαντόσα: Οι διακοπές στην Ύδρα και το live στο Instagram

Διακοπές στην Ελλάδα κάνουν οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα. Το ζευγάρι βρίσκεται στην Ύδρα, απολαμβάνοντας ανέμελες στιγμές, μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.  Οι “Tsitsidosa”, όπως είναι το παρατσούκλι τους, μοιράστηκαν στο instagram κάποιες φωτογραφίες από τις διακοπές τους στο νησί και μάλιστα σε μία από αυτές διακρίνουμε και τον αδελφό του Στέφανου, Πέτρο.

Σε αυτή την φωτογραφία αναφέρεται στη λεζάντα: «Τι μπορεί να είναι καλύτερο από έναν Τσιτσιπά… Το να έχεις δύο».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @tsitsidosa

Στέφανος και Πάουλα δεν έμειναν μόνο στις φωτογραφίες, αλλά έκαναν και live στο instagram προκειμένου να απαντήσουν σε μερικές από τις ερωτήσεις που είχαν οι φανατικοί ακόλουθοί τους. Μεταξύ άλλων το ζευγάρι ανέφερε πως πριν από τη σχέση τους δεν ήταν φίλοι και πως ο Στέφανος δεν έλεγε ούτε….γεια στην Πάουλα, κάτι που είχε κάνει την τενίστρια να τον θεωρεί τον πιο αλαζόνα τύπο στην γη. Όμως ο Τσιτσιπάς εξήγησε πως δεν την χαιρετούσε γιατί ήταν πολύ νευρικός: «Σκεφτείτε πόσο νευρικός ήμουν και δεν της έλεγα ούτε καλημέρα. Τώρα όμως αυτές οι μέρες είναι παρελθόν. Της λέω γεια και της δίνω λουλούδια».

Η Πάουλα κατά την διάρκεια του live, θέλησε να απαντήσει και στις φήμες που ξεκίνησαν, μετά την επίμαχη γκριμάτσα που έκανε προς τον πατέρα του Στέφανου, Απόστολο. Η Μπαντόσα δηλώνοντας, πως αγαπά τον “Άπο” όπως αποκάλεσε τον Απόστολο Τσιτσιπά, εξήγησε πως εκείνη την ώρα απλώς κάτι σκεφτόταν και πως η γκριμάτσα δεν προοριζόταν για εκείνον. Η τενίστρια μπορεί να μην γνωρίζει πολλές ελληνικές λέξεις, αλλά μπορεί να μπει: «Σ’ αγαπώ», «Αγάπη» και «Καλημέρα».

Μιλώντας για το πρώτο τους ραντεβού στο Παρίσι, ανέφερε πως παρότι στην αρχή υπήρχε κάποιο άγχος, στην συνέχεια μιλούσαν όλη την ώρα και συναντήθηκαν και την επόμενη μέρα. «Ήταν εκπληκτικό. Μιλούσαμε για τόσες πολλές ώρες, την επόμενη ημέρα είχαμε και άλλο, δύο στην σειρά. Το δεύτερο ήταν ακόμη καλύτερο». Όταν ρωτήθηκαν για το πότε θα παντρευτούν, η Πάουλα έδειξε τα δάχτυλά της, για αποδείξει ότι δεν φορά κάποιο δαχτυλίδι και ο Στέφανος είπε: «Δεν θέλω να κάνω spoiler. Δώστε λίγο χρόνο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ