Στέφανος Κορκολής: Η επική περιπέτεια με την Σοφία Βόσσου – «Μας κοιτούσαν σαν εξωγήινους» – ΒΙΝΤΕΟ

Το βράδυ του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου, ο Στέφανος Κορκολής ήταν ο επίσημος καλεσμένος στη μουσική εκπομπή «Σάββατο με φίλους», την οποία παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος, με το κέφι να απογειώνεται από πολύ νωρίς.

Στο πλατό της εκπομπής βρέθηκαν πολλοί καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων και η Σοφία Βόσσου, καλή φίλη του γνωστού μουσικοσυνθέτη. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο Στέφανος Κορκολής μοιράστηκε μια απίθανη εμπειρία από παλιότερες διακοπές του στην Κυλλήνη με τη Σοφία Βόσσου, μια ιστορία που παρέμεινε αξέχαστη.

“Νιώθω πραγματικά τυχερός που, έρχοντας από το Παρίσι, γνώρισα τη Σοφία,” είπε ο Στέφανος Κορκολής. “Θυμάμαι μια φορά που είχα μια γουρούνα και είπα, ‘Πάμε μια βόλτα.’ Φοβόταν αρχικά και της είπα, ‘Μη φοβάσαι, θα έρθεις κατάλληλα ντυμένη.’ Περίμενα να έρθει με προστατευτικά, αλλά εμφανίστηκε με μια τουαλέτα και μια εσάρπα.”

Καταλήγοντας την αφήγησή του, πρόσθεσε: “Την έβαλα πίσω στη γουρούνα και περάσαμε από όλα τα καφενεία του χωριού, τραγουδώντας άριες. Ήταν ένα κωμικό σκηνικό, και μας κοιτούσαν σαν να ήμασταν εξωγήινοι.”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ