Σταυρούλα Χρυσαειδή: Απαντά στις φήμες περί σχέσης με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή έφθασε πολύ κοντά στο να νικήσει το “Survivor All Star” όμως δεν τα κατάφερε. Παρ’ όλα αυτά έκλεψε τις εντυπώσεις με τον δυναμικό της χαρακτήρα και την αγωνιστικότητά της. Η παίκτρια μίλησε στην κάμερα του “Καλοκαίρι #yes” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις φήμες που την ήθελαν να έχει αναπτύξει ερωτικά συναισθήματα για τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Τίποτα δεν έχει γίνει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Έγινε τόσος ντόρος για το τίποτα. Τα προσωπικά μου δεν αφορούν κανέναν και ειδικά παίκτες του Survivor. Απλά ήθελαν να κάνουν ντόρο. Μπορεί να υπάρχει φιλία ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα, δεν είναι πάντα το ερωτικό κομμάτι στη μέση. Ήμασταν μόνο δύο εβδομάδες στην ίδια ομάδα, προς το τέλος κάναμε ξανά παρέα. Ό,τι υπάρχει μεταξύ μας είναι καθαρά φιλικό» τόνισε αρχικά η πρώην παίκτρια του “Survivor All Star”.

Ενώ για τον Στέλιο Χανταμπάκη εξήγησε πως: «Δεν είπα ποτέ στον Στέλιο Χανταμπάκη ότι μου αρέσει ο Κωνσταντίνος Βασάλος, το έχει ξεκαθαρίσει και ο ίδιος. Αν είχε συμβεί όλο αυτό που λέγανε, θα έπρεπε να είχε ενοχλήσει εμένα και όχι κάποιον άλλο παίκτη. Κάνω παρέα με τον Στέλιο Χανταμπάκη, τον αγαπώ πάρα πολύ, ήρθαμε πολύ κοντά από το ταξίδι, πριν καν φτάσουμε στον Άγιο Δομίνικο. Προτίμησα να τον γνωρίσω και να αφήσω όλα αυτά που έλεγαν τότε, γιατί ξέρουμε τι γίνεται με το μοντάζ. Γνώρισα έναν άνθρωπο που είναι υπέροχος».

Τέλος για το γεγονός πως  πολύς κόσμος λέει πως ήταν η καλύτερη παίκτρια του “Survivor”, αλλά και για το ενδεχόμενο να πάρει μέρος στο “Survivor All Star 2”, είπε: «Είναι τιμή μου να λέει ο κόσμος ότι είμαι η καλύτερη παίκτρια που έχει περάσει από το Survivor. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα συμβεί ή ότι κάποιος θα το πει, πραγματικά με τιμά. Δε κλείνω καμία πόρτα για ένα “Survivor All Star 2”, αλλά θα ήταν πολύ δύσκολο όμως να πάω τρίτη φορά ειδικά συνεχόμενη. Μου αρέσει η ζωή μου έξω και μου είχε λείψει πάρα πολύ, αλλά έχω μάθει να μην λέω ποτέ, ποτέ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ