Σταύρος Σβήγκος: Δε με νοιάζει τι κάνει η βασίλισσα με τον εγγονό της, όταν δεν έχω να φάω

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε την Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου ο Σταύρος Σβήγκος και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

«Αποφάσισα να γίνω ηθοποιός όταν είδα μία θεατρική παράσταση στο Μαρκόπουλο της θεατρικής ομάδας ”Περίακτοι”» υπογράμμισε ο ηθοποιός σχετικά με την απόφασή του να ασχοληθεί με την ηθοποιία.

Όσον αφορά στην εφηβεία του ανέφερε: «Είχα εύκολη εφηβεία μόνοι ένα μήνα ζόρισα λίγο τους γονείς  μου» και σε ερώτηση πώς αντέδρασε η οικογένειά του στην απόφαση να γίνει ηθοποιός ανέφερε ότι η μητέρα του ήταν αυτή που τον ενημέρωσέ για την θεατρική ομάδα του Μαρκόπουλου.

Ύστερα από την παράσταση του παρακολούθησε, αμέσως μετά ο ηθοποιός πήγε και δήλωσε την συμμετοχή του στο εφηβικό εργαστήρι ηθοποιίας και από τότε «δεν ξανάφυγα ποτέ».

Ο Σταύρος Σβήγγος ανέφερε ακόμη πως έχει πολλά και διάφορα όνειρα, όπως για παράδειγμα με μία νταλίκα να κάνει ταξίδια.

Σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση της κοινωνίας ο Σταύρος Σβήγκος κατέθεσε την προσωπική του εκτίμηση: « Το 90% του πληθυσμού της Ελλάδας ζει στα όρια της φτώχειας, αυτοί οι άνθρωποι τι να πουν; Ή που βγαίνουν και μας λένε ”πηγαίνετέ από σούπερ μάρκετ σε σούπερ μάρκετ κάθε μέρα” και μας κουνάνε και το δάκτυλο».

Αποκάλυψε, όμως ότι δεν θα ασχολούνταν ποτέ με τα κοινά γιατί υπάρχει πιθανότητα το «σύστημα να τον τυλίξει και να τον κάνει τελικά αυτό που χρειάζεται».

«Μέσα από την τηλεόραση δημιουργείται η κοινωνία και μέσα από την παιδεία, η οποία είναι απούσα, δυστυχώς. Όταν λοιπόν στοχεύουμε να πουλάμε τραπ μουσική σε παιδάκια του δημοτικού, καταστρέφεις την επόμενη γενιά. Την γεμίζεις με σεξισμό και με φράγκα» επισήμανε ο ηθοποιός.

Σχετικά με μία καντίνα που έχει σε μία παραλία στο Αιγαίο το έκανε από την ανάγκη προσφοράς που έχει μέσα του και αποκάλυψε ότι μαγειρεύει και ο ίδιος.

Για το πώς αντιμετωπίζει τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του ανέφερε: «Κλείνομαι σπίτι και δεν σηκώνω τηλέφωνο, μου αρέσει να είμαι μόνος μου εκείνη περίοδο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ