Στάθης Σχίζας: Αντέδρασε με ερώτηση δημοσιογράφου – «Τελειώσαμε, πάμε παρακάτω»

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη έδωσε συνέντευξη ο Στάθης Σχίζας. Ο νικητής του Survivor, μεταξύ άλλων, μίλησε για την συμμετοχή του στο J2US, αλλά και αντέδρασε όταν του έγινε ερώτηση για την πρώην σύντροφό του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Σχετικά με την συμμετοχή του στο J2US είπε: «Στο J2US πηγαίνω και διασκεδάζω, είναι τα μπουζούκια μου. Δεν με ενόχλησαν τα σχόλια που έγιναν για την φωνή μου. Ψέματα είπαν οι άνθρωποι; Δεν είπαν ψέματα! Υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ των παικτών, είναι ανθρώπινο ένστικτο. Εγώ δεν είμαι ανταγωνιστικός με κανέναν, περνάω πολύ ωραία, γελάω. Η κόρη μου με παρακολουθεί, έχει έρθει να με δει με τις φίλες της. Έγινα ρεζίλι στην κόρη μου όταν ξέχασα τα λόγια μου όταν τραγουδούσα».

Μιλώντας στην συνέχεια για την κόρη του, ανέφερε: «Ξέρω ότι τα ξέρει όλα και το καταλαβαίνω και από κουβέντες που μου λέει, αλλά είναι τόσο συνεσταλμένο παιδάκι, δεν θέλει να με στεναχωρήσει, να με αγχώσει, που δεν μου λέει τίποτα. Είμαι προετοιμασμένος για το γεγονός ότι η κόρη μου θα κλάψει και θα στεναχωρηθεί από κάποιον. Δεν θέλω να μου πειράξουν το παιδί. Θα επιβλέπω σίγουρα με ποιον βγαίνει».

«Θέλω να κάνω οικογένεια και περισσότερα παιδιά, είναι ευλογία. Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που κάθε Κυριακή τρώγαμε όλοι μαζί στο τραπέζι, είμαι περήφανος που κρατάω κάποιες παραδόσεις», σημείωσε.

Ακόμα, εξήγησε ότι: «Άμα έρθει μία σχέση, ήρθε. Όταν ψάχνεις δεν έρχεται, όταν δεν ψάχνεις έρχεται. Τυχαίνουν αυτά. Πιστεύω στην προετοιμασία και μετά βοηθάει και η τύχη».

Όταν ρωτήθηκε για την προηγούμενη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αντέδρασε λέγοντας: «Να μην με ρωτήσεις. Έχω βάλει οριστική τελεία στην προηγούμενη σχέση μου. Τελειώσαμε, πάμε παρακάτω. Πάμε παρακάτω!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ