Σταμάτης Μαλέλης: “Έπεσα σε βαθύ κώμα – Σχεδόν έφυγα”

Συνέντευξη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και τον Άκη Καβατζίκη παραχώρησε ο Σταμάτης Μαλέλης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον θάνατο της μητέρας του και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, ενώ τα όσα είπε συγκλόνισαν.

Ο Σταμάτης Μαλέλης αναφέρθηκε στη στιγμή που έμαθε ότι “έφυγε” η μητέρα του, την ώρα που το Mega, τότε, έβγαινε ξανά στον “αέρα”.

«Πριν από τον θάνατο της μητέρας μου είχε προηγηθεί ο θάνατος του πατέρα μου 11 μήνες πριν και η μητέρα μου από την ημέρα που πέθανε ο πατέρας μου δεν ξανά περπάτησε. Σαν να αρνήθηκε τη ζωή. Δίναμε τον αγώνα να προλάβουμε τις ημερομηνίες να βγει το MEGA. Εγώ ήμουν στο κοντρόλ. Έξι τα ξημερώματα. Ο σκηνοθέτης έδινε τις εντολές -5,4,3,2,1- να βγούμε στον “αέρα”. Ιστορική στιγμή για το Mega. Εκείνη τη στιγμή χτύπησε το τηλέφωνό μου και μου είπαν στο τηλέφωνο ότι πέθανε η μητέρα μου. Ήταν κάτι συγκλονιστικό και με έχει σημαδέψει.».

Ο γενικός διευθυντής του Mega αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε με την καρδιά του.

«Δεν κινδύνεψα απλώς, έφυγα και ήρθα. Πάθαινα συνεχείς ανακοπές, να είναι καλά οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ στην αρχή που με έσωσαν. Ήμουν σπίτι, ήταν ξημερώματα και έπαθα έμφραγμα, ευτυχώς ήρθε πολύ γρήγορα το ασθενοφόρο. Έπεσα σε βαθύ κώμα, σχεδόν έφυγα.

Δεν θα υπήρχα σήμερα, αν δεν έδιναν έναν απίστευτο αγώνα για να με σώσουν. Ξύπνησα μετά από εβδομάδες και δεν μπορούσα να κουνήσω τα δάχτυλά μου. Δεν πίστευε κανείς ότι θα τα καταφέρω να βγω όρθιος από το νοσοκομείο. Όταν σηκώνεσαι και γαντζώνεσαι από το παράθυρο καταλαβαίνεις το συγκλονιστικό νόημα της ζωής».

Ακολουθούν τα βίντεο με τα όσα είπε ο Σταμάτης Μαλέλης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ