Σταμάτης Δελέασης: Ο DJ που κλέβει την παράσταση στο ελληνικό TikTok – Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Toν γύρο του διαδικτύου κάνουν βίντεο του DJ Σταμάτη Δελέαση, ο οποίος με τις χορευτικές του κινήσεις, τις μουσικές του επιλογές αλλά και την ενέργειά του έχει κατακτήσει το ελληνικό TikTok.

Ο γνωστός και ως dj deleasis ξεχωρίζει στην πλατφόρμα για τον μοναδικό τρόπο που τραγουδάει καθώς και για τα ιδιαίτερα γυαλιά που φοράει.
Αξίζει να σημειωθεί πως Σταμάτης Δελέασης άρχισε να κερδίζει το κοινό του, όταν βίντεο στο οποίο παίζει το τραγούδι του Σταμάτη Γονίδη με τίτλο «Όλα τα ξεχνάς» έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Δείτε το βίντεο

@lewnidasmoukas Εμεις τον Μπαμπα σας τον Γνωρίζουμε πριν γίνει διάσημος.. πανω απο το ταβανι..5 χρόνια διπλα μας..🤪🔥❤️ @D@Deleasis90s#stamatismaurakisd#deleasism#mirror1571n#nafpaktosd#djt#thebestn#nightoutf#fypf#fypシv#viralvideov#viraltiktok ♬ πρωτότυπος ήχος – Λεωνίδας Μουκας

@deleasis90 #foryou #dj #deleasis #fypシ #my #work ♬ πρωτότυπος ήχος – Deleasis90

@deleasis90 Τα πραγματα σου…. Τα γραμματα σου ! Φωτογραφιες με εμας τους Δυο ! Τι να κανουμε ? ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ ΠΑΙΔΙΑ! Και ας μην μας θελει. ……….. #fypシ #fypシ゚viral #viraltiktok #deleasis #music #foryou #μπεςφοργιου #αγαπη💖 ♬ πρωτότυπος ήχος – Deleasis90

Πριν λίγες ημέρες μάλιστα ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη στο OPEN και δήλωσε ότι κάνει αυτο το επάγγελμα για πάνω από 15 χρόνια και πως πάντα ήταν τόσο ενθουσιώδης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ