Σπύρος Μαρτίκας: Πως αντέδρασε όταν εμφανίστηκε στο “Καλό Μεσημεράκι” η Βρισηίδα Ανδριώτου

Στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” της Τετάρτης (29/6) βρέθηκε ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος μίλησε για τα όσα έζησε στο Survivor, αλλά και για το ειδύλλιο του με την Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Νομίζω πως αν κάποιος αντέξει στο Survivor, τότε ένας γάμος μετά είναι παιχνιδάκι», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας, με τον φαρμακοποιό στη συνέχεια να λέει για την Βρισηίδα Ανδριώτου πως “ήταν μία όαση” στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Η Βρισηίδα στο Survivor ήταν μία όαση που ήταν όλα τόσο δύσκολα, που η Βρισηίδα διευκόλυνε τα πάντα», είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, μια έκπληξη περίμενε τον Σπύρο Μαρτίκα, καθώς η Βρισηίδα Ανδριώτου “εισέβαλλε” στην εκπομπή μέσω skype.

«Να ρωτήσω κάτι; Το “Καλό Μεσημεράκι” θες να γίνει “Καυτό Μεσημεράκι”;, ρώτησε ο Σπύρος Μαρτίκας τον Νίκο Μουτσινά, κάνοντας την Βρισηίδα Ανδριώτου να κοκκινήσει.

Στη συνέχεια, ο φαρμακοποιός αποκάλυψε πως οι δυό τους θα βρεθούν την Παρασκευή, οπότε και θα ταξιδέψει για μια μέρα στη Θεσσαλονίκη για να την βρει.

Ο φαρμακοποιός δεν σταμάτησε εκεί, καθώς έκανε γνωστό το γεγονός πως η Βρισηδία Ανδριώτου θα κατέβει στην Αθήνα την Δευτέρα. “Η Βρισηίδα θα έρθει τη Δευτέρα και απ’ ότι ξέρω το εισιτήριο είναι χωρίς επιστροφή”, είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Δείτε το βίντεο: 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ