Σπύρος Δημητρίου: Η πρώτη ανάρτηση με… Έλβις Πρίσλεϊ μετά την αποκάλυψη του διαζυγίου

Με ρομαντική διάθεση και Έλβις Πρίσλεϊ ο Σπύρος Δημητρίου, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο instagram από την ημέρα που έγινε γνωστή η είδηση του διαζυγίου του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.  Πρόκειται για ένα βίντεο, στο οποίο παίζει το αγαπημένο τραγούδι “Can’t Help Falling In Love”.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Διαζύγιο «βόμβα» έπειτα από 2,5 χρόνια γάμου

Ο δικηγόρος κάθισε μπροστά στο πιάνο του και έπαιξε τις νότες του ερωτικού κομματιού, υπό το φως των κεριών. «Elvis Presley για κάποιον λόγο…» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Η τραγουδίστρια και ο δικηγόρος είχαν παντρευτεί τον Οκτώβριο του 2020 στις Σπέτσες, ωστόσο οι φήμες χωρισμού κυκλοφορούσαν από το καλοκαίρι. Μάλιστα, στην παρουσίαση δίσκου της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τον Σταμάτη Κραουνάκη, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ο Σπύρος Δημητρίου, ήταν απών. Την είδηση του χωρισμού επιβεβαίωσε και ο πατέρας της τραγουδίστριας, Γιάννης Ζουγανέλης.

Το κομμάτι που ερμήνευσε ο Έλβις Πρίσλεϊ

Θέλουν και οι δύο να προχωρήσουν στη ζωή τους

«Είναι βελούδινο το διαζύγιο, δεν υπάρχει κανένα θέμα μεταξύ τους. Ο ένας εκτιμά τον άλλον πάρα πολύ. Θα βγει πολύ γρήγορα το διαζύγιο γιατί είναι συναινετικό. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου είναι πολύ καλά. Θέλουν και οι δύο να προχωρήσουν τη ζωή τους. Κι εγώ θα πω αυτό που λέω πάντα, ότι ένας χωρισμός είναι για καλό. Είναι για να προχωρήσεις παραπέρα. Πάντως ήταν όντως πολύ μεγάλος έρωτας. Γνωρίστηκαν την ημέρα που έχασε ο Σπύρος τον πατέρα του. Είχε άδοξο τέλος αυτός ο γάμος, δεν τρέχει και τίποτα σιγά» ανέφερε χθες ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος μίλησε και με την τραγουδίστρια αλλά και με τον δικηγόρο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ