Σπύρος Μπιμπίλας: Πάντα είμαι ερωτευμένος, άσχετα αν δεν έχω ανταπόκριση

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν τον Σπύρο Μπιμπίλα σε βραδινή του έξοδο. Μεταξύ άλλων, ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για το πόσο του αρέσει να γιορτάζει τα γενέθλιά του, αλλά και για τον έρωτα.

«Μου αρέσει πάρα πολύ να γιορτάζω τα γενέθλιά μου. Τα γιορτάζω από μικρό παιδί και θα τα γιορτάζω μέχρι να πεθάνω. Απλά τα γενέθλια είναι κάτι που μάλλον θα πρέπει να στεναχωριόμαστε. Γιατί, άμα είμαστε μεγάλοι ξέρουμε ότι μας μένει λιγότερο» ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Το πιο ωραίο δώρο που έχω πάρει είναι ένα φιλί. Αυτό είναι το πιο ωραίο δώρο. Πάντα είμαι ερωτευμένος, άσχετα αν δεν έχω ανταπόκριση. Αλλά είμαι!» ανέφερε στη συνέχεια.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε αποκαλύψει ότι είναι ερωτευμένος με το ίδιο πρόσωπο εδώ και μια δεκαετία: «Με το πρόσωπο που είμαι ερωτευμένος, είμαι ερωτευμένος μια 10ετία».

Ενώ, σε συνέντευξη που είχε δώσει πέρυσι στον Γιώργο Λιάγκα, μιλώντας για την προσωπική του ζωή είχε πει: «Θα σας πω μία αλήθεια γιατί εγώ δεν ντρέπομαι. Εγώ είμαι ερωτευμένος αλλά άμα δεν υπάρχει ανταπόκριση τι να το κάνεις; Ευτυχής πάντως είμαι. Είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος από όλες τις απόψεις».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ