Σπύρος Μπιμπίλας για Σταμάτη Γαρδέλη: «Την περασμένη εβδομάδα είχε έρθει στο θέατρο και μας είδε και είχαμε πει να βγούμε»

Για το ζήτημα του Σταμάτη Γαρδέλη, ο οποίος νοσηλεύεται εδώ και περίπου μία εβδομάδα στην Α’ Ψυχιατρική Κλινική στο Δαφνί, μίλησε ο Πρόεδρος του ΣΕΗ και Βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, Σπύρος Μπιμπίλας στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

Συγκεκριμένα ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε πως: «Με το Σταμάτη γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια και μάλιστα την περασμένη εβδομάδα είχε έρθει στο θέατρο και μας είδε και είχαμε πει να βγούμε. Δεν ξέρω τι του συνέβη τόσο ξαφνικά και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο ψυχιατρείο. Εάν χρειαστεί κάτι θα είμαστε κοντά του. Πιστεύω ότι είναι μία δύσκολη στιγμή που θα την ξεπεράσει».

«Γνώριζα για το πρόβλημα του σπιτιού. Τώρα, για να οδηγηθεί κάποιος άνθρωπος στο ψυχιατρείο έχει σχέση το σπίτι; Δεν ξέρω. Είναι τόσο προσωπικό δεδομένο που δεν μπορώ να το συζητάω» πρόσθεσε.

Ακόμα, ο Σπύρος Μπιμπίλας εξήγησε ότι: «Εάν ο Σταμάτης ζητήσει ο ίδιος κάποια βοήθεια ασφαλώς και θα του την δώσουμε. Αυτή την στιγμή όμως δεν έχουμε ένα έρεισμα. Δεν μας έχει ζητήσει ούτε κάποιος δικός του κάτι, ούτε τα παιδιά του, επομένως θα πρέπει να περιμένουμε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ