Σπύρος Μπιμπίλας για 50-50: Οι σειρές πρέπει να παίζονται γιατί ανήκουν σε όλους τους ηθοποιούς

Με αφορμή την επιστροφή του “50-50” στις τηλεοπτικές οθόνες βγήκε σήμερα ο Σπύρος Μπιμπίλας, πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, στην πρωϊνή ψυχαγωγική εκπομπή του Open. Μάλιστα ο Σπύρος Μπιμπίλας ξεκαθάρισε στην εκπομπή “Καλοκαίρι #yes” πως από την αρχή που πάρθηκε η απόφαση να σταματήσουν να παίζονται σειρές στις οποίες είχε συμμετάσχει ο Πέτρος Φιλιππίδης, ήταν αντίθετος.

Συγκεκριμένα ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε αρχικά πως: «Αυτό που θέλω να πω επιγραμματικά, τώρα μιλάω σαν Σπύρος Μπιμπίλας πολίτης, είναι ότι από την πρώτη στιγμή που πάρθηκε αυτή η απόφαση ήμουν αντίθετος. Πιστεύω ότι οι σειρές πρέπει να παίζονται γιατί ανήκουν σε όλους τους ηθοποιούς, άσχετα με το αν κάποιος ηθοποιός έχει εμπλακεί σε δικαστικές υποθέσεις για πολύ σοβαρά αδικήματα. Πρέπει όμως να δίνεται η ευκαιρία στους υπόλοιπους να μπορούν να εισπράξουν αυτά τα πενιχρά ποσά από τα δικαιώματα. Οι ρόλοι μας δεν ακολουθούν την ζωή μας, είναι άλλο η ζωή και άλλο οι ρόλοι. Ειδικά όταν πρόκειται για σίριαλ που παίζουν τόσοι πολλοί άνθρωποι».

Συμπληρώνοντας ότι: «Και εγώ όπως ξέρετε τα βασικά μου σίριαλ με τον Πέτρο τα έχω κάνει, τα οποία έχουν σταματήσει να παίζονται. Αυτό που ήθελα να πω όμως είναι ότι δεν είναι μόνο αυτά τα σίριαλ που έχουν σταματήσει να παίζονται. Υπάρχουν εκατοντάδες σίριαλ τα οποία έχουν σταματήσει να παίζονται εδώ και πάρα πολλά χρόνια και θα ήθελα να παρακαλέσω τα κανάλια να αρχίσουν να βάζουν ξανά τα παλιά σίριαλ. Είναι σαν να έχουμε διαγράψει όλοι το παρελθόν, ενώ οι ταινίες του κινηματογράφου παίζονται διαρκώς. Από τα πρώτα σίριαλ της ιδιωτικής τηλεόρασης δεν παίζεται τίποτα, εκτός του “Ρετιρέ”».

«Εγώ έχω παίξει σε 150 σίριαλ από μικρό ρολάκι μέχρι πρωταγωνιστικό. Κι έχουν μείνει όλοι στο “Κωνσταντίνου και Ελένης”, το οποίο με κυνηγάει σαν δαίμονας, ενώ είναι πάρα πολύ ωραίος ο ρόλος, και νομίζει ο κόσμος ότι έχω παίξει μόνο αυτό. Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν σίριαλ που δεν έχουν παιχτεί ποτέ. Αυτή η συχνή επανάληψη του “Κωνσταντίνου και Ελένης”, που δεν έχει σταματήσει ποτέ, νομίζετε ότι κάνει καλό στους ηθοποιούς που παίζουν;» ανέφερε κλείνοντας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ