Σπύρος Μπιμπίλας: «Έμεινα έναν χρόνο στη Λέρο για τον έρωτα – Πληγώθηκα και δυστυχώς εξαπατήθηκα»

Για τη θέση που έχει ο έρωτας στη ζωή του στην παρούσα φάση, αλλά και για τον άνθρωπο που έφτασε στο σημείο να κάνει μια από τις μεγαλύτερες θυσίες, μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας, την Παρασκευή (22/11), στην εκπομπή του MEGA, «Buongiorno».

Σπύρος Μπιμπίλας: «Δεν τον έχω ξαναδεί, αλλά τον σκέφτομαι κάθε μέρα» – Οι αποκαλύψεις για τον μεγάλο του έρωτα

Ο έρωτας και η μεγαλύτερη θυσία που έχει κάνει

«Αν ερχόταν ένας έρωτας στη ζωή μου μπορεί να τα άφηνα όλα. Το έχω ξανακάνει. Τότε παράτησα το θέατρο και πήγα σε νησί. Μάλιστα, τότε είχα αφήσει μια πολύ επιτυχημένη παράσταση, το ”Τι κρίμα που είναι πόρνη”. Όταν σταμάτησα τις πρόβες και είπα στον Γιώργο Μιχαηλίδη, πως θα φύγω, μου είπε: ”Όταν υπάρχει έρωτας, τα δικαιολογώ όλα”.

Όταν υπάρχει έρωτας πρέπει να ζούμε αυτόν τον έρωτα. Έμεινα έναν χρόνο στο νησί. Άφησα για έναν χρόνο το θέατρο. Νομίζω πως αυτή είναι η μεγαλύτερη τρέλα που έχω κάνει για τον έρωτα. Τότε έγινα χειμερινός κολυμβητής και μου έμεινε αυτό το μεγάλο προτέρημα.

Σπύρος Μπιμπίλας: Με το μωβ έχω τρέλα από μικρό παιδί, γιατί μεγάλωσα σε γραφείο κηδειών

Δεν μετάνιωσα καθόλου αυτή την απόφαση. Λέω ότι ήταν ένα από τα πιο ωραία κομμάτια της ζωής μου. Γι’ αυτό αγαπώ πάρα πολύ τη Λέρο, γιατί τότε πήγα εκεί, αλλά δεν θα ξαναπάω, γιατί θα μου θυμίζει τον έρωτα αυτό. Πληγώθηκα και δυστυχώς εξαπατήθηκα», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK