Σπύρος Μπιμπίλας: Δεχθήκαμε απειλές και ύβρεις για τη διαγραφή Κιμούλη-Χαϊκάλη-Φιλιππίδη

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε στις αντιδράσεις για τη σειρά του Μάρκου Σεφερλή, ενώ αποκάλυψε πως δέχθηκε απειλές για τη διαγραφή των Γιώργου Κιμούλη, Παύλου Χαϊκάλη και Πέτρου Φιλιππίδη.

“Από την ώρα που έγινε αυτό, από τη νόμιμη γενική συνέλευση των ηθοποιών, οι απειλές και οι ύβρεις είναι πάρα πολλές γιατί κάποιοι θεωρούν ότι αυτό είναι παράνομο. Είναι απόλυτα νόμιμο. Τα πειθαρχικά συμβούλια των σωματείων είναι νόμιμα, δεν είναι παράνομα και οι γενικές συνελεύσεις των σωματείων είναι τα ανώτατα όργανα. Επομένως, δεν μπορεί κάποιος να βρίζει επειδή η γενική συνέλευση αποφάσισε κάτι. Είτε συμφωνεί, είτε διαφωνεί, αυτή είναι η γενική συνέλευση. Αυτό αποφάσισε” τόνισε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Για τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η σειρά «Super Mammy» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Μάρκος Σεφερλής, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε ότι έχει κάνει guest στο πρώτο επεισόδιο και θα κάνει και ένα στο τελευταίο επεισόδιο.  “Αυτοί που δυσανασχετούν με τη σειρά ή με κάθε είδους σειρά, όπως δυσανασχετώ και εγώ με διάφορα ριάλιτι και εκπομπές βόθρου όπως τις λέω, αλλάζω κανάλι. Δεν το βλέπω αυτό που δεν μου αρέσει. Το να χυδαιολογείς εις βάρος ενός ανθρώπου που τόσα χρόνια προσφέρει θέατρο σε πάρα πολύ κόσμο, πληρώνει, ξοδεύει πάρα πολλά λεφτά γι’ αυτό που κάνει και είναι και δουλευταράς, το θεωρώ λίγο ανήθικο”, σημείωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Στην επισήμανση δημοσιογράφου ότι ακούστηκαν σχόλια περί βιασμού, ο πρόεδρος του ΣΕΗ απάντησε: “Αυτό το ανεκδοτάκι το έχει πει ο Λαζόπουλος, το έχουν πει οι ΑΜΑΝ και το έχω ακούσει στα 65 μου χρόνια άπειρες φορές. Αν είναι τα ανέκδοτα να ενοχλούν τόσο πολύ τους ανθρώπους επειδή αναπαράγονται, πρέπει λίγο να ξανακοιταχτούμε όλοι στους καθρέφτες μας. Ή θα πρέπει να σταματήσει η σάτιρα τελείως διότι όπως λέω κάποιοι ενοχλούνται από κάτι. Εάν όλοι ενοχλούνται από κάτι, η σάτιρα δεν θα υπάρχει πια. Αυτό θέλουμε από τη ζωή μας, να μην υπάρχει σάτιρα για τίποτα;”,

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ