Μάρκος Σεφερλής: Τι απάντησε για τον πολυσυζητημένο ρόλο της “Χαρίκλειας” του “Super Mammy”

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής η νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή,”Super Mammy“. Στα social media προκλήθηκε σάλος λόγω “αστείων” που ειπώθηκαν στη σειρά, για το σεξιστικό και ομοφοβικό περιεχόμενο τους. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον “Τηλεθεατή” ο κωμικός μίλησε για πρώτη φορά, μετά από την πρεμιέρα, για την “Χαρίκλεια”, τον ρόλο της κλασικής μάνας, την οποία και υποδύεται στη σειρά του ANT1.

Δείτε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη του Μάρκου Σεφερλή

– Μόλις ξεκίνησε η προβολή της νέας σας δουλειάς. Μια περιγραφή;

“Πρόκειται για μια βραβευμένη σειρά του BBC. Ξεκίνησε να προβάλλεται από το 2011 στην Αμερική και συνεχίζει. Είναι ένας ύμνος στην κλασική μάνα. Από τη μάνα στην Αμερική και τον Καναδά, που επίσης έχει διασκευαστεί η σειρά και προβάλλεται, μέχρι την Ελλάδα, όλες οι μάνες νομίζω είναι παρόμοιες. Αλλά σαν την Ελληνίδα μάνα δεν υπάρχει”.

– Ο ρόλος σας;

“Χαρίκλεια είναι το όνομα της μητέρας μου. Την εμπνεύστηκα από εκείνη, η οποία μεγάλωσε εμένα και τα αδέλφια μου, στερώντας πολλά από τον εαυτό της. Είναι ένας φόρος τιμής. Έφτασα εδώ που έφτασα με τη βοήθειά της, πάνω απ’ όλα. Η τηλεοπτική Χαρίκλεια έμεινε χήρα από μικρή. Παρ’ όλα αυτά, δεν ξανάφτιαξε τη ζωή της, προτίμησε να μείνει δίπλα στα πέντε παιδιά της και στην ανατροφή τους. Της έμεινε ο πεθερός (Γιάννης Καπετάνιος), ο πατέρας του συζύγου της, με τον οποίο και έχουν σχέση αγάπης και μίσους”.

– Πώς ανταποκρίνεστε εσείς; Τη στιγμή που το κοινό αντιδρά, που παρεμβαίνει, που λέει κάτι, εσείς τι κάνετε;

“Πολλές φορές τους μιλάω. Απευθύνομαι στο κοινό. Υπάρχει μια σκηνή με τον Δημήτρη Σταρόβα, που έχουμε τσακωθεί σαν μάνα και γιος. Και ενώ φεύγει θυμωμένος, με την άποψή μου για τη γυναίκα που πρόκειται να παντρευτεί, εμφανίζεται σε ένα παράθυρο που συνδέει την κουζίνα με το σαλόνι και μου μιλάει. Πολύ τρυφερά με ρωτάει: “Εκείνος ο μουσακάς που υποσχέθηκες ότι θα μου φτιάξεις, ισχύει;”. Το κοινό ξεκινάει να χειροκροτά και εγώ του λέω: “Ισχύει, αγόρι μου, ισχύει…”. Και ακούγεται από τους θεατές: “Αιώνια μάνα…”. Είναι πολύ ωραία αυτή η συνύπαρξη του κοινού με τους ηθοποιούς”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ