Σπυριδούλα: Η μακροσκελής ανάρτηση της φιναλίστ του MasterChef για το ροζ βίντεο

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο δημοφιλές ριάλιτι μαγειρικής MasterChef, μίλησε χθες στο Open για το ροζ βίντεο με την ίδια που διέρρευσε στο διαδίκτυο, σημειώνοντας πως το γεγονός αυτό την κατέστρεψε ψυχολογικά.

Λίγες ώρες μετά την εξομολόγησή της, η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη προέβη σε μια μακροσκελή ανάρτηση στα instastories στην οποία έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ακούς; Σε εσένα το λέω… σε εσένα που μου στέλνεις μηνύματα και είσαι αισχρός… σε εσένα που βιάζεις τη ψυχή ενός ανθρώπου χωρίς να σκέφτεσαι τι επιπτώσεις θα έχει σε εκείνον. Σε εσένα που δε σέβεσαι τίποτα. Που απλά πληκτρολογείς προσβλητικά μηνύματα…

Υποτιμητικά και σκληρά… σε εσένα μιλάω… και σου λέω να γίνεις άνθρωπος… Καλός άνθρωπος γιατί η κοινωνία που ζούμε τους έχει ανάγκη. Το πρόβλημα δεν είναι ένα βίντεο… Το πρόβλημα το δημιουργούμε εμείς οι άνθρωποι. Που δεν σκεφτόμαστε πριν πούμε ή γράψουμε κάτι.

Σταματήστε να πληγώνετε τους ανθρώπους… Αγαπήστε τον εαυτό σας… Μη ζείτε με τη λύπη του άλλου. Δώστε στον άνθρωπο δίπλα σας ένα χέρι να σηκωθεί και όχι μια σπρωξιά να πάει στο διάολο. Δε ξέρετε πόσο κακό μπορεί να προκαλέσετε σε μια ψυχή. Και ακούστε με. Δεν αξίζει. Δε σε κάνει μάγκα.

Και σίγουρα δε σε κάνει άντρα. Υπάρχουν και οι άλλοι που απλά σου δίνουν μια αγκαλιά. Για αυτούς αξίζει να χαμογελάμε».

 

Όσα δήλωσε η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη στην εκπομπή του Open για το ροζ βίντεο

«Το κομμάτι με το ροζ βίντεο που διέρρευσε το βιώνω και θα συνεχίσω να το βιώνω πολύ άσχημα ψυχολογικά. Είναι κάτι πολύ βαρύ και αυτό που θέλω είναι να γίνουν αυτά που πρέπει να γίνουν για να φτιάξω το ψυχολογικό κομμάτι μου. Δεν θα ευχόμουν ούτε στον εχθρό μου να του συμβεί κάτι τέτοιο. Μόνο που το συζητάω με πάει πίσω” ανέφερε η σεφ λέγοντας πως ήδη έχουν ξεκινήσει όλες οι νομικές διαδικασίες.

“Είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχω βιώσει στη ζωή μου. Σε καταστρέφει ψυχολογικά κάτι τέτοιο” ανέφερε σχετικά με το βίντεο με προσωπικές της στιγμές.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ