Η Σπυριδούλα από το MasterChef μιλά για το ροζ βίντεο: Με κατέστρεψε ψυχολογικά

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Open Weekend και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ροζ βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια, το οποίο διέρρευσε στο διαδίκτυο.

«Το κομμάτι με το ροζ βίντεο που διέρρευσε το βιώνω και θα συνεχίσω να το βιώνω πολύ άσχημα ψυχολογικά. Είναι κάτι πολύ βαρύ και αυτό που θέλω είναι να γίνουν αυτά που πρέπει να γίνουν για να φτιάξω το ψυχολογικό κομμάτι μου. Δεν θα ευχόμουν ούτε στον εχθρό μου να του συμβεί κάτι τέτοιο. Μόνο που το συζητάω με πάει πίσω” ανέφερε η σεφ λέγοντας πως ήδη έχουν ξεκινήσει όλες οι νομικές διαδικασίες.

“Είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχω βιώσει στη ζωή μου. Σε καταστρέφει ψυχολογικά κάτι τέτοιο” ανέφερε σχετικά με το βίντεο με προσωπικές της στιγμές.

«Το καλοκαίρι πέρασα πολύ ωραία στο καταμαράν που δούλευα και το συνιστώ σε κάθε μάγειρα να το ζήσει” ανέφερε για τη δουλειά της.

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη μίλησε και για τον γάμο της, ο οποίος τελικά δεν θα γίνει. “Τα πράγματα άλλαξαν και με σιγουριά σου λέω ότι δεν παντρεύομαι, είναι περίεργη η φάση”.

“Παρακολουθώ όλα τα μαγειρικά ριάλιτι. Είχα και μια πρόταση από το Top Chef να συμμετέχω και με πάρα πολύ καλά λεφτά μάλιστα, αλλά ήταν κάτι που το έχω κάνει μια φορά και δεν θα ήθελα και δεύτερη”, δήλωσε επίσης η πρώην παίκτρια του MasterChef.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.