Σον Πεν: Να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός

Να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός ζητεί ο Σον Πεν που υποστηρίζει σθεναρά ότι όλοι πρέπει να κάνουν το εμβόλιο κατά της COVID-19.

Σε τηλεοπτική του εμφάνιση σε εκπομπή του CNN, ο Χολιγουντιανός αστέρας τόνισε: «Υπάρχουν, ξέρετε, ορισμένα εδάφια, στη Δεύτερη Τροπολογία, τα οποία πραγματικά πιστεύω. Αλλά πιστεύω ότι πρέπει να αναγνωρίσετε ότι, με κάτι τέτοιο, δεν μπορείς να τριγυρνάς σημαδεύοντας με ένα όπλο το πρόσωπό κάποιου, γιατί αυτό συμβαίνει με τους ανεμβολίαστους».

Ο Πεν πρόσφατα βρέθηκε σε πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα, όταν αρνήθηκε να επιστρέψει στα γυρίσματα της νέας του σειράς για το Starz μέχρι να εμβολιαστούν όλα τα μέλη του καστ και του συνεργείου και εξήγησε την απόφασή του.

Όπως τόνισε “πιστεύω ότι πρέπει να είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για όλους, όπως ανάβεις τα φώτα του αυτοκινήτου σου το βράδυ” και πρόσθεσε ότι οι ανεμβολίαστοι “έχουν μετατρέψει το ζήτημα σε κάτι που ξεχνά ότι στις ΗΠΑ, σε ολόκληρη την ιστορία μας, όλα βασίζονται στην ανεξαρτησία επειδή καταλαβαίνουμε την αλληλεξάρτηση. Ολόκληρη η ιστορία των επιτυχημένων πραγμάτων σ’ αυτήν τη χώρα. Αν πρόκειται να συνεχίσουμε με επιτυχημένα πράγματα – αν πάρουμε κάποια από τα σπουδαία μαθήματα που μάθαμε το περασμένο έτος, μερικά από τα εξαιρετικά κινήματα, τον Τζορτζ Φλόιντ, όλα αυτά που συμβαίνουν κοινωνικά- αν θα πάρουμε τα καλά μέρη από αυτό και προχωρήσουμε μπροστά, θα το κάνουμε αλληλεξαρτώμενα. Και πιστεύω ότι ο εμβολιασμός είναι η αρχή αυτού, δεδομένου ότι είναι τέτοια η απειλή για τις επιχειρήσεις, για τον τρόπο ζωής και τη ζωή εδώ και σε όλο τον κόσμο”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ