Σολωμού-Κατσούλης μιλούν για τα παιδιά τους

Σολωμού-Κατσούλης μιλούν για τα παιδιά τους

Με αφορμή τη φετινή συνάντηση τους στη σκηνή  στο έργο του Βασίλη Κατσικονούρη “Πήρε τη ζωή της στα χέρια της”, η Μαρία Σολωμού και ο Κρατερός Κατσούλης μίλησαν στο περιοδικό “ΟΚ!”.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν έχουν σκεφτεί ποτέ καμιά φορά πόσο κακοί γονείς είναι, η Μαρία Σολωμού απάντησε:

“To καλοκαίρι που έλειπα με την περιοδεία το σκέφτηκα πολλές φορές, γιατί με έπιαναν τύψεις. Όταν είδα ξανά τον Αλέξανδρο, κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό! Μου φαινόταν διαφορετικός. Αυτό το καλοκαίρι μάλιστα, με είδε να παίζω και πρώτη φορά. Τον είχα πάρει μαζί μου μία εβδομάδα στην περιοδεία και ενώ τον είχα αφήσει στα καμαρίνια, τον είδα ξαφνικά στη μέση της παράστασης να παίρνει την καρέκλα του και να έρχεται στην πλατεία. Τελικά είδε και τις πέντε παραστάσεις και ενώ στην αρχή έλεγε ότι βαριόταν, μετά έκανε δραματουργική ανάλυση σε κάθε σκηνή και μας έλεγε σε ποιο σημείο γέλασε και πού όχι. Το δικό μου άγχος, επειδή έτσι κι αλλιώς θα άκουγε τις σκηνές και από τα καμαρίνια, ήταν να του εξηγήσω πως ό,τι ακούει είναι ψέματα. Φαντάζεσαι να πίστευε ότι τσακωνόμουν με τους υπόλοιπους ηθοποιούς; Και όταν τον ρώτησα πώς του φάνηκα μου είπε: “Έστι κι έτσι”.

Όσο για τον Κρατερό Κατσούλη, ο ηθοποιός απάντησε με την σειρά του:

“Δεν αισθάνομαι ότι είμαι κακός πατέρας. Κάθε λεπτό όμως που δεν είμαι δίπλα στην Αέλια, μου λείπει και αισθάνομαι άσχημα γι΄ αυτό. Είμαι μεγάλος θαυμαστής της κόρης μου, αλλά και των παιδιών γενικότερα, γιατί μόνο όταν είμαστε δίπλα τους μπορούμε να ξαναθυμιθούμε ποια είναι η πραγματική αξία της ζωής, γιατί έχουν μια καθαρότητα και μια απλότητα που τη χάνουμε με τα χρόνια. Κάθε φορά που κάνει κάτι για πρώτη φορά, όταν πρωτοπερπάτησε ή είπε την πρώτη της λεξούλα, ανακαλύπτω ξανά το μεγαλείο της φύσης”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ