Σολωμού: Αν χρειαστεί και baby sitting θα κάνω στην κόρη του Μάριου

Σολωμού: Αν χρειαστεί και baby sitting θα κάνω στην κόρη του Μάριου

Για την κόρη που περιμένει η σύντροφος του πρώην της, Μάριου Αθανασίου, μίλησε η Μαρία Σολωμού σε συνέντευξή της, ενώ αποκάλυψε ότι ο γιος τους, Αλέξανδρος, χάρηκε πάρα πολύ με τον ερχομό της αδελφής του.

«Δεν του το είπα εγώ. Του το είπε ο πατέρας του και από τότε είναι ενθουσιασμένος. Και μας το απέδειξε όταν μάζεψε μερικά από τα παιχνίδια του – που δεν υπήρχε περίπτωση να του τα πάρεις για κανένα λόγο- για να τα χαρίσει στην αδερφή του.  Ήταν τόσο χαρούμενος που τον κρατούσαμε με το ζόρι να μην το πει σε όλο τον κόσμο» σημείωσε.

 

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που αυτή η οικογένεια εξαπλώνεται, χωρίς τη δική μου συμμετοχή» δήλωσε η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Εννοείται, βέβαια, ότι αν χρειαστεί και baby sitting θα κάνω στην κόρη του Μάριου και θα έρχεται στο σπίτι να παίξει με τον αδελφό της. Ομολογώ, ότι μου φαίνεται λίγο περίεργο γιατί, με εξαίρεση τη βαφτισιμιά μου, τα περισσότερα παιδάκια στο κοντινό μου περιβάλλον είναι αγοράκια και δεν ξέρω πως θα πρέπει να αντιμετωπίσω ένα κοριτσάκι».

Όσο για το αν ήθελε να γίνει μητέρα για δεύτερη φορά; «Όχι. Κάποια στιγμή πριν από έξι χρόνια έφαγα μια φλασιά, και σκέφτηκα μήπως πρέπει να κάνω ένα παιδί για να έχει παρέα ο Αλέξανδρος. Το συζήτησα και με τον Μάριο, παρόλο που είχαμε χωρίσει και μου είπε: “είσαι τρελή;” και κατάλαβα ότι είχε δίκιο. Δεν μπορείς να μεγαλώσεις δυο παιδιά όταν είσαι εργαζόμενη μητέρα, όπως εγώ, και θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στη ζωή τους. Τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να το κάνω».

Πηγή: OK! 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.