Σοκάρει ο Τατσόπουλος: Ο γιατρός με «άνοιξε» πριν τη νάρκωση γιατί αλλιώς θα πέθαινα – ΒΙΝΤΕΟ

Η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχτηκε τον Πέτρο Τατσόπουλο. Ο γνωστός συγγραφέας μίλησε ανοιχτά για όλα αλλά κυρίως για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε και που παραλίγο να του στοιχίσει την ίδια του τη ζωή.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος αναφέρθηκε για το ισχαιμικό επεισόδιο, το οποίο όπως όλοι θυμούνται, το έπαθε κατά τη διάρκεια εκπομπής. Σίγουρα όπως σχολίασε θα μπορούσε να είχε αποβεί μοιραίο. Μάλιστα, ήταν τόσο επείγουσα η κατάσταση και τόσο σοβαρή που ο καρδιοχειρουργός που ανέλαβε να τον χειρουργήσει λίγο μετά την εκδήλωση του ανευρύσματος αορτής, αναγκάστηκε να τον “ανοίξει” πριν καν τον ναρκώσουν για το χειρουργείο το οποίο και κράτησε πέντε ολόκληρες ώρες.

Ο γνωστός συγγραφέας επίσης αποκάλυψε πώς ανακάλυψε, σε ηλικία 18 χρονών, ότι είναι υιοθετημένος. Περιέγραψε την πρώτη φορά που έκανε αυτή την κουβέντα με τη θετή του μητέρα, αλλά και πώς ένιωσε όταν συνάντησε για πρώτη φορά την βιολογική του μητέρα.

“Η επαναφορά έγινε σταδιακά κι όχι αμέσως γιατί έπαιρνα φάρμακα για τον πόνο που ήταν οπιούχα. Είχα παραισθήσεις και μερικές τις περιέγραψα. Ένιωθα ότι ήθελαν να με σκοτώσουν και ξυπνάς με ένα είδος ψύχωσης. Στην χειρότερη περίπτωση αυτή μένει για πάντα. Μπορεί να ξυπνήσεις εγκεφαλικά και κινητικά ανάπηρος και ψυχωτικός. Ε… καλύτερα να πεθάνεις. Μπορεί να συμβούν πολλά πράγματα κι ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους στο νοσoκομείο γιατί δίνουν μια μάχη χιλιοστών. Η παραμικρή κίνηση μπορεί να σου κοστίσει” ανέφερε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ