Σπύρος Μπιμπίλας: Το περιστατικό που δεν ξεπέρασε – Αυτό με σημάδεψε στη ζωή μου εδώ και 60 χρόνια

Τον Σπύρο Μπιμπίλα φιλοξένησε η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή “Μεσάνυχτα”. Ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) μίλησε για άγνωστες πτυχές της ζωής του από την αρχή της καριέρας του μέχρι και σήμερα που διαχειρίζεται τη μεγαλύτερη κρίση του θεάτρου.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας θυμήθηκε τον πατέρα του, που τον έχασε σε ηλικία 10 ετών, και εξήγησε πώς το γραφείο τελετών της γιαγιάς του τον έχει εξοικειώσει με τον θάνατο. Δήλωσε άθεος ενώ δάκρυσε όταν περιέγραψε ένα περιστατικό που δεν συγχώρεσε ποτέ στον εαυτό του.

“Μέσα από τα ταξίδια που έκανα είδα την φτώχεια, στην Αφρική και στη Λατινική Αμερική. Όταν είδα αυτά τα ματάκια των παιδιών να μας κοιτάνε σαν Θεούς για μια καραμελίτσα, είπε όχι δεν υπάρχει τίποτα. Κανένας Θεός δεν μπορεί να διορθώσει αυτό το αίσχος που έχουμε φτιάξει εμείς οι άνθρωποι. Κάτι μου κόστισε στη ζωή μου πάρα πολύ, όταν ήμουν μικρό παιδάκι με είχε στείλει η μητέρα μου να αγοράσω ψωμί, την ώρα που το κράταγα πέρασε ένα παιδάκι με ένα καρότσι και μου ζήτησε να του δώσω λίγο και δεν του έδωσα. Αυτό με σημάδεψε στη ζωή μου εδώ και 60 χρόνια, αυτή την εικόνα δεν μπόρεσα να την ξεπεράσω ποτέ” είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ