«Είμαστε μία δεκαετία τώρα χωρισμένοι με τον Χρήστο. Από την πρώτη στιγμή θα ήταν ψέμα να πω ότι ήταν καλή η σχέση… Ουσιαστικά και εγώ και τα παιδιά μας έχουν αξιοπρέπεια, γιατί πολύ γρήγορα αφήσαμε θυμούς, εγωισμούς, όλα αυτά στην άκρη» δήλωσε σε συνέντευξή της στην Κατερίνα Καινούργιου, η Σοφία Παυλίδου.
«Είναι ωραίο και είναι και το πιο σώφρον να κάνεις και ειδικά όταν έχεις δύο παιδιά. Και επειδή η αγάπη είναι ο Θεός μας, αφήσαμε την αγάπη να υπερισχύσει και έτσι έγιναν όλα τέλεια. Σίγουρα κάποιος από τους δύο σε σημεία θα έκανε πίσω και θα καταπιέστηκε, αν θες, αλλά κοινός μας στόχος ήταν να τα αφήσουμε όλα αυτά πολύ γρήγορα έξω, γιατί ένα διαζύγιο δεν μπορεί να είναι αναίμακτο. Σίγουρα θα υπάρχει και ένας θυμός…» ανέφερε η Σοφία Παυλίδου για το διαζύγιο της.
Δεν μου είχε δημιουργηθεί η ανάγκη να κάνω κάτι
«Δεν θέλω να προβάλλω την προσωπική ζωή μου, γιατί ακόμα και με τον Χρήστο, εντάξει, ήταν επώνυμος ο άνθρωπος οπότε μαθεύτηκε, ήταν γνωστή, αλλά δεν ήταν κάτι που προβάλαμε. Σε αυτή τη δεκαετία δεν υπήρξε και κάτι πάρα πολύ σημαντικό ώστε να πάρει και μία προβολή. Δεν μου είχε δημιουργηθεί η ανάγκη να κάνω κάτι… να δεσμευτώ με έναν άνθρωπο. Ίσως γιατί ήταν πολλά τα χρόνια που ήμουν με τον Χρήστο, γύρω στα 18 χρόνια και ήμουν με έναν άνθρωπο από πολύ μικρή ηλικία…Τώρα τελευταία όμως, ναι, είμαι σε σχέση, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Είμαι καλά, περνάω ωραία. Είμαι γενικά σε μια πάρα πολύ ωραία φάση της ζωής μου» απάντησε η ηθοποιός για την προσωπική ζωή της.
