Σμαράγδα Καρύδη: Όποιος έχει κάνει βιασμό πρέπει να τιμωρηθεί

Στην «αστυ…κωμική» σειρά «IQ 160» που πρωταγωνιστεί, στο «Παρά Πέντε» αλλά και στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, αναφέρθηκε η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και πάλι».

Αναφερόμενη στο styling που επιλέγει για τους ρόλους της, η Σμαράγδα Καρύδη είπε πως: «Στην Ντάλια από το “Παρά Πέντε”, έβαλα τις δικές μου ιδέες. Το μαλλί ήταν δική μου ιδέα και μετά το πήγαμε και στα ρούχα δεν το είχαμε σκεφτεί πώς θα πήγαινε. Το πήγαμε σε ένα αστείο, σε ένα καρτούν. Σε αυτή την σειρά το styling υπήρχε και από την γαλλική σειρά».

Ερωτηθείσα για την καταγγελία σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη, σχολίασε τα εξής:

«Τον γνωρίζω πολύ λίγο τον Αλέξη Γεωργούλη, ελάχιστα, δηλαδή λέμε ένα γεια και αυτό είναι. Τι να πω… Ο βιασμός είναι από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα και όποιος έχει κάνει βιασμό πρέπει να τιμωρηθεί. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπορώ να ξέρω παραπάνω από αυτά που ξέρουμε όλοι από τις ειδήσεις. Εγώ δεν είχα ακούσει ποτέ για κανέναν. Για τόσο ακραία πράγματα, δεν είχα ακούσει ποτέ. Και για τον Αλέξη δεν είχα ακούσει ποτέ κάτι, αλλά σου λέω ότι τον γνωρίζω πολύ λίγο».

Δείτε την συνέντευξη της Σμαράγδας Καρύδη:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ