Σίσσυ Χρηστίδου: Μέσω Skype στην εκπομπή – “Είχα συμπτώματα εγκυμοσύνης αλλά ήταν… κορονοϊός”

“Έχει ενδιαφέρον, μπορώ να το συνηθίσω” σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου για το γεγονός ότι βγαίνει ως καλεσμένη στην εκπομπή λόγω του κορονοϊού. Με την βοήθεια της τεχνολογίας και του skype η παρουσιάστρια κατάφερε να μιλήσει στον αέρα με τους συνεργάτες της στην έναρξη του “Χαμογέλα και πάλι”.

“Είχα προχθές συμπτώματα εγκυμοσύνης να πω αλήθεια, αλλά είπα να κάνω πρώτα τεστ για κορονοϊό και βγήκα θετική. Είχα ζαλάδες και αναγούλες, όταν λέω συμπτώματα εγκυμοσύνης το εννοώ” είπε η παρουσιάστρια.

“Είμαι σχεδόν ασυμπτωματική, έχω ένα ελαφρύ μπούκωμα. Είμαι εμβολιασμένη τρεις φορές ,ίσως παίζει και αυτό τον ρόλο του από ότι μου λέει ο γιατρός. Τρώω όλη μέρα καρπούζι, γιατί νιώθω ζεστό τον λαιμό μου και με ανακουφίζει” περιέγραψε.

“Είμαι τελείως μόνη στο σπίτι, τα παιδιά είναι με τον μπαμπά τους” αποκάλυψε.

Η ανάρτηση πριν από την έναρξη της εκπομπής

Η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και πάλι», λίγη ώρα πριν από την έναρξη της εκπομπής έκανε γνωστό ότι βρέθηκε θετική στον κορονοϊό με μια ανάρτηση στο Instagram.

“Σου’ ρχομαι με Skype καθώς έπεσα κ γώ στα δίχτυα του Covid 😎 Καλεσμένη λοιπόν σήμερα στο @xamogelakaipali με καπετάνιο τον κουμπαρούλη @pavlosstamatopoulos πλάι στην υπερομαδάρα! Δεν μασάμε μωρέ…” έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy (@sissychristidou)

Δείτε τα stories που ανέβασε στον λογαριασμό της ενώ προετοιμαζόταν να βγει live στην εκπομπή μέσα skype

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ