Σίσσυ Χρηστίδου: Δεν παντρεύτηκα σκεπτόμενη ότι θα διαλυθεί ο γάμος μου

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου μίλησε σήμερα (17/2) ο πατέρας Σεραφείμ, σχετικά με την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε και στο διαζύγιό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, μεταξύ άλλων, είπε: «Εμένα ας πούμε, που είμαι μια διαζευγμένη μητέρα. Δεν οραματίστηκα αυτό για τη ζωή μου. Δεν παντρεύτηκα σκεπτόμενη ότι θα διαλυθεί ο γάμος μου, ότι θα μείνω με δυο παιδιά και όλο αυτό θα πρέπει να το αντιμετωπίσω. Δε πέρασε αυτό από το μυαλό μου όταν έκανα οικογένεια».

«Φαντάζομαι όλες οι γυναίκες που έχουν βρεθεί σε αυτή τη θέση. Με έφερε εκεί η ζωή. Δεν ήταν εύκολο, αλλά συνέβη. Αυτό για τη δική μου οικογένεια, έτσι όπως είναι διαμορφωμένη, σημαίνει κάτι; Μειονεκτεί σε κάτι η δική μου οικογένεια; Ρωτάω εσείς σαν πατέρας πως με αποδέχεστε», πρόσθεσε.

«Είναι λάθος το ερώτημα, δεν μπορώ να το δεχτώ. Σας αποδέχομαι σαν παιδί του Θεού, όπως αποδέχομαι και όλους τους ανθρώπους», απάντησε ο πατέρας Σεραφείμ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ