Σινέντ Ο’ Κόνορ: «Ο θάνατός της δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος» – Η τελευταία ανάρτησή της στο twitter

Την Τετάρτη 26 Ιουλίου έφυγε από την ζωή σε ηλικία 56 ετών η τραγουδίστρια Σινέντ Ο’ Κόνορ, που έγινε γνωστή την δεκαετία του 1990 με το τραγούδι «Nothing Compares 2 U». Σύμφωνα με το Independent η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατό της.

Όπως αναφέρεται, η τραγουδίστρια βρέθηκε «χωρίς τις αισθήσεις της» σε σπίτι στην περιοχή Λάμπεθ του Λονδίνου. Οι αρχές επίσης σημειώνουν πως η Σινέντ Ο’ Κόνορ «κηρύχθηκε νεκρή επί τόπου» και ότι «ο θάνατός της δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος».

Την είδηση του θανάτου της ανακοίνωσε η οικογένειά της εχθές (26/7), με δήλωσή της στο BBC News: «Με μεγάλη μας θλίψη, ανακοινώνουμε τον θάνατο της αγαπημένης μας Σινέντ», ζητώντας παράλληλα από τα μέσα ενημέρωσης να σεβαστούν αυτήν τη δύσκολη στιγμή.

Ακόμα ο πρωθυπουργός της Ιρλανδίας Λίο Βαράντκαρ εξέφρασε την θλίψη τους για τον θάνατό της με ανάρτηση του στο Twitter υπογραμμίζοντας πως: «Η μουσική της αγαπήθηκε σε όλον τον κόσμο και το ταλέντο της ήταν απαράμιλλο».

«Συλλυπητήρια στην οικογένειά της, στους φίλους της και σε όλους όσοι αγάπησαν τη μουσική της» προσέθεσε.

Λίγες μέρες πριν πεθάνει είχε κάνει στον λογαριασμό της στο Twitter μία συγκινητική ανάρτηση για τον 17χρονο γιο της Σέιν, ο οποίος αυτοκτόνησε όταν απέδρασε από νοσοκομείο, όπου είχε τεθεί σε παρακολούθηση για αυτοκτονικές τάσεις. Δημοσιεύοντας μία κοινή τους φωτογραφία είχε γράψει στην λεζάντα: «Από τότε ζω ως απέθαντο πλάσμα της νύχτας. Ήταν ο έρωτας της ζωής μου, το λυχνάρι της ψυχής μου. Ήμασταν μια ψυχή σε δύο μισά. Ήταν ο μόνος άνθρωπος που με αγάπησε ποτέ άνευ όρων. Είμαι χαμένη χωρίς αυτόν».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ