Σινέντ Ο΄Κόνορ: Ετοίμαζε ταινία για την ζωή της πριν από τον ξαφνικό θάνατό της

Σε συζητήσεις για την δημιουργία ταινίας για την ζωή της φέρεται να βρισκόταν η Σινέντ Ο’ Κόνορ το διάστημα πριν από τον θάνατό της.
Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η Daily Mail, η τραγουδίστρια έψαχνε σε ποια από τις ηθοποιούς του Χόλιγουντ θα πρότεινε τον πρωταγωνιστικό ρόλο και φέρεται να σκεφτόταν και την Ντέμι Μουρ.

Ώρες αγωνίας για την Σινέντ Ο΄Κόνορ: Απείλησε ότι θα πέσει από γέφυρα

Η ταινία θα στηριζόταν στο αυτοβιογραφικό βιβλίο της «Rememberings», η οποία κυκλοφόρησε το 2021. «Η Σινέντ ήθελε να εξερευνήσει το να κάνει τα απομνημονεύματα της ταινίας και είχε πολλές ιδέες για το πώς θα φαινόταν στην μεγάλη οθόνη», είπε στην εφημερίδα Sun ανώνυμη πηγή.

Μάλιστα η Σινέντ Ο΄Κόνορ φέρεται να ήθελε να την υποδυθούν στην ταινία τρεις διαφορετικές ηθοποιοί σε διαφορετικές εποχές της ζωής της. Ήδη η εταιρεία που είχε αναλάβει την προώθηση της τραγουδίστριας σχεδίαζε την ηχογράφηση ενός άλμπουμ, μία περιοδεία και την βιογραφική ταινία.

Τι έγραψε στο Facebook η Σινέντ Ο΄Κόνορ πριν από την εξαφάνισή της

Τα σχέδια, όμως, έμειναν στην μέση από τον ξαφνικό θάνατο της τραγουδίστριας στις 26 Ιουλίου στο Λονδίνο. Σχεδόν 3.000 άνθρωποι την αποχαιρέτησαν στην κηδεία της στην γενέτειρα της, στην Ιρλανδία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ