Simone Ashley: Η σταρ του Bridgerton “χτύπησε” τατουάζ μόνη της με οδηγίες από βίντεο κρατουμένων

Η σταρ του Bridgerton, Simone Ashley, εκμεταλλεύτηκε την περίοδο της καραντίνας για να γίνει και tattoo artist “χτυπώντας” τατουάζ στο σπίτι της.

Σε μία ξεκαρδιστική αποκάλυψη η σταρ της δεύτερης σεζόν του “Bridgerton”, σειράς του Netflix, είπε ότι έκανε τατουάζ στον αστράγαλό της αφού έμαθε πώς γίνεται παρακολουθώντας στο YouTube βίντεο φυλακισμένων.

“Ήμουν στο Λος Άντζελες στη διάρκεια του lockdown το 2020 και έκανα όλα τα φυσιολογικά πράγματα: έφτιαχνα κέικ μπανάνας, έβαφα και τέτοια πράγματα” είπε η 26χρονη Ashley, στο σόου του “Jimmy Kimmel Live!”.

“Σκέφτηκα ότι θα ήταν καλή ιδέα να πάρω τα δικά μου σύνεργα για να κάνω τατουάζ” πρόσθεσε η σταρ η οποία αγόρασε όλο το κουτί με τα σύνεργα στο διαδίκτυο. Άρχισε τότε να αναζητεί στο ίντερνετ για συμβουλές, πώς να “χτυπήσει” τατουάζ. Αφού αναζήτησε “πώς να κάνετε τατουάζ στο σπίτι” η Ashley βρήκε κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία. “Βρήκα αυτό το βίντεο και σκέφτηκα ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω και το μπουκαλάκι του αποσμητικού και όλα τα πράγματα. Και μετά άρχισε να πηγαίνει πιο βαθιά και είπα, “Ω, αυτός ο τύπος χρησιμοποιεί μερικά πραγματικά ενδιαφέροντα πράγματα”. Μετά κοίταξα το όνομα χρήστη και ονομαζόταν prisontattoo.com. Κοίταξα τα βίντεό του και είπα, “Ουάου, υπάρχει ένας κρατούμενος που κάνει βίντεο στη φυλακή”.

Η Ashley θεώρησε ότι ήταν “μια υπέροχη ιδέα” εκείνη την εποχή και αποφάσισε να τη δοκιμάσει η ίδια. “Το έκανα! Και ακολούθησα τις οδηγίες του», είπε, επιδεικνύοντας το ιδιόχειρο τατουάζ της. “Έχω κάνει τατουάζ στον εαυτό μου και τους συνεργάτες με τους οποίους έχω δουλέψει στο παρελθόν” είπε γελώντας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ