Σία Κοσιώνη: Έγραψαν ότι μοιάζει με την τραγουδίστρια της Σουηδίας και απάντησε μέσω των social media

Ομοιότητα ανάμεσα στην εκπρόσωπο της Σουηδίας, στη φετινή Eurovision, και στη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια, Σία Κοσιώνη εντόπισαν οι χρήστες του Twitter το βράδυ της Πέμπτης, όποτε και προβλήθηκε ο Β’ Ημιτελικός του ευρωπαϊκού διαγωνισμού. Τα σχόλια που έγραψαν στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ήταν απολαυστικά.

Πρόκειται για την Cornelia Jakobs, η οποία εκπροσώπησε τη Σουηδία με το τραγούδι “Hold Me Closer”. Η τραγουδίστρια κατάφερε, με την εμφάνισή της επί σκηνής, να εξασφαλίσει το “χρυσό” εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, αλλά, όπως φαίνεται, τράβηξε και για άλλον λόγο την προσοχή των τηλεθεατών. Κι αυτός ήταν η ομοιότητα με την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, για την οποία έσπευσαν να σχολιάσουν στο social media.

Δείτε μερικά από τα σχόλια 

Έπειτα από τα σχόλια των χρηστών στο Twitter, η Σία Κοσιώνη έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για την “εμφάνισή” της στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό.

Η παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία της Cornelia Jakobs και στη λεζάντα έγραψε αστειευόμενη: “Παιδιά, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό!”.

Ακολουθεί η ανάρτηση που έκανε η Σία Κοσιώνη

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sia Kossioni (@siakossioni)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ