«Σασμός»: Γυρίσματα υπό βροχή για τις πρωταγωνίστριες – Εικόνες από τα backstage

Αν και οι καιρικές συνθήκες στη χώρα μας δεν είναι ιδανικές τις τελευταίες ημέρες, με τις βροχές και τις καταιγίδες να δημιουργούν προβλήματα, τα γυρίσματα του β’ κύκλου της σειράς «Σασμός» δεν σταματούν ποτέ.

Όλοι οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς του Alpha έχουν επιστρέψει στις βάσεις τους και ετοιμάζουν τα νέα επεισόδια, τα οποία αναμένεται να καθηλώσουν για ακόμα μια φορά το τηλεοπτικό κοινό.

Ανάμεσα στα γυρίσματα, οι ηθοποιοί βρίσκουν χρόνο και μοιράζονται στιγμές τους στα social media, δίνοντας έτσι περισσότερο υλικό στους fans του αγαπημένου σίριαλ, το οποίο σε λίγο καιρό θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη.

«Με ήλιο, με βροχή και χαμόγελο φαρδύ!», έγραψε η ηθοποιός Στέλλα Γκίκα, η οποία υποδύεται την παπαδιά, ποζάροντας μαζί με τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, την Ευγενία Σαμαρά και τη Βέρα Μακρομαρίδου.

Διάφορα stories ανάρτησε στον λογαριασμό της και η Δανάη Παππά, μαζί με τη Μαρία Πρωτόπαππα, τη «Μαρίνα Βρουλάκη» δηλαδή, αλλά και τον «παπαΜιχάλη», Μιχάλη Αεράκη, αλλά και την Αλίνα Κωτσοβούλου , η οποία είναι η μητέρα της,  «Άννα», στη σειρά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @stella.gkika

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ