Σαρλίζ Θερόν: Η τρυφερή ΦΩΤΟ με τον γιο της στα γυρίσματα του “Μαντ Μαξ” – Η κακή σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της – BINTEO

Τις στιγμές που γύριζε το “Mad Max: Fury Road“, πριν από πέντε χρόνια, αναπολεί η Σαρλίζ Θερόν, η οποία στον λογαριασμό της στο instagram ανήρτησε κάποιες στιγμές και κάποιες από τις αναμνήσεις της. Μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ήταν εκεί που στα παρασκήνια κι ενώ περιμένει να επιστρέψει στο γύρισμα κρατά στην αγκαλιά της τον γιο της Τζάκσον, που μόλις τον είχε υιοθετήσει.

Επίσης, θυμάται όταν είδε το πεδίο μάχης όπου θα εκτυλισσόταν μέρος της ταινίας και ανέβασε βίντεο όπου σημειώνει πως “δεν θα ξεχάσω ποτέ το συναίσθημα όταν το είδα για πρώτη φορά. αντιλήφθηκα ότι ο σκηνοθέτης (Τζορτζ Μίλερ) δεν αστειεύεται”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I’ll never forget the feeling of seeing my war rig for the first time and realizing holy shit, George is not f*cking around

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlize Theron (@charlizeafrica) στις 14 Μάι, 2020 στις 2:17 μμ PDT

Στο παρελθόν, η Σαρλίζ είχε παραδεχθεί για τον συμπρωταγωνιστή της Τομ Χάρντι, ότι δεν τα πήγαιναν και τόσο καλά κάτι που είχε αναφέρει και ο ίδιος ο Χάρντι. Σύμφωνα με τους New York Times, οι δυο τους συγκρούονταν στη διάρκεια των γυρισμάτων. Η Σαρλίζ είπε ότι εκείνη την εποχή δεν είχε αντιληφθεί πόση πίεση δεχόταν ο Τομ ο οποίος υποδυόταν έναν εικονικό ρόλο, που είχε υποδυθεί με μεγάλη επιτυχία ο Μελ Γκίμπσον στην πρωτότυπη ταινία του 1979. “Δεν είχα αρκετή ενσυναίσθηση να αντιληφθώ πραγματική πώς πρέπει να αισθανόταν να καλύπτει τη θέση του Μελ Γκίμπσον. Πρέπει να είναι τρομακτικό” είπε η σταρ τους Times.

Την πίεση που δέχονταν οι δύο ηθοποιοί επέτειναν τα προβλήματα στην παραγωγή.Για παράδειγμα αναγκάστηκαν να μετεγκατασταθούν από την Αυστραλία στη Ναμίμπια ενώ τα γυρίσματα σταμάτησαν αρκετές φορές λόγω των ακραίων φαινομένων. “Πιστεύω εξαιτίας του δικού μου φόβου χτίσαμε τείχη ανάμεσά μας για να προστατευθούμε αντί να πούμε ο ένας στον άλλον “αυτό πρέπει να σε τρομάζει πολύ και με τρομάζει κι εμένα. Ας είμαστε καλοί ο ένας με τον άλλον. Κατά έναν περίεργο τρόπο λειτουργούσαμε όπως ήταν οι χαρακτήρες μας. Όλα ήταν σχετικά με την επιβίωση” πρόσθεσε η Θερόν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ