Σαρλίζ Θερόν: Η επική αντίδραση της κόρης της όταν την είδε γυμνή σε διαφήμιση

H Σαρλίζ Θερόν είναι μια ευτυχισμένη μαμά εκτός από Χολιγουντιανή σταρ.

Όσο μεγαλώνουν τα παιδιά της, συνειδητοποιούν όλο και περισσότερο τη φήμη και την καριέρα της μαμάς τους.

Μιλώντας στο Hollywood Reporter, η Σαρλίζ Θερόν είπε: «Στο μυαλό τους έχουν τη σκέψη “ξέρουμε ότι δουλεύεις, αλλά δεν ξέρουμε 100% τι κάνεις”. Το μικρότερό μου λέει “ω Θεέ μου, μαμά, μοιάζει ότι δεν μπορείς να κρατήσεις μια δουλειά”».

Η Σαρλίζ Θερόν έχει δύο κόρες, την 7χρονη August και την 10χρονη Jackson, η οποία όσο μεγαλώνει, αλλάζουν και οι αντιδράσεις της σε κάποιες από τις δουλειές της σταρ, όπως για παράδειγμα στις διαφημίσεις του Dior.

«Το μεγαλύτερό μου, είναι στην προ-εφηβεία τώρα, οπότε έρχονται στιγμές όπως όταν περπατάμε σε ένα αεροδρόμιο και βλέπει τη διαφήμιση του Dior και λέει “Ω Θεέ μου, είσαι σε ολόκληρο τον τοίχο γυμνή μαμά. Αυτό είναι ντροπιαστικό! Βάλε ένα μπλουζάκι!”» ανέφερε η γνωστή ηθοποιός γελώντας και πρόσθεσε: «Κι εγώ της λέω, “αυτό θα πληρώσει το κολέγιό σου”. Αλλά βαθιά μέσα μου, όπως κάθε μητέρα, θέλω απλώς να τις εντυπωσιάσω».

 

Η Σαρλίζ Θερόν επίσης σημείωσε: «Πάντα λέω στα παιδιά μου “μην υποθέτετε ότι όλα θα είναι εκεί αύριο”. Μου αρέσει πολύ αυτή η δουλειά για να υποθέσω ότι θα είναι εδώ αύριο. Και επειδή μου αρέσει να παρακολουθώ τη δουλειά των άλλων, λέω επίσης “καλύτερα να μείνεις εδώ, διαφορετικά το επόμενο άτομο είναι έτοιμο να πάρει τη θέση”».

πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ