Σάννυ Μπαλτζή προς τους δημοσιογράφους: «Να αλλάξετε την τηλεόραση που παραλάβατε»

Την Σάννυ Μπαλτζή συνάντησαν οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών. Η γνωστή τραγουδίστρια τοποθετήθηκε για την τηλεόραση, λέγοντας, μεταξύ άλλων, στους δημοσιογράφους να αλλάξουν την τηλεόραση που παρέλαβαν.

«Έχουν παραγίνει κάποια πράγματα, είναι πολύ στείρα και παλιακιά η τηλεόραση. Δηλαδή, είναι της μόδας να είσαι ανορεξικός, σε ρωτούν για την ανορεξία, είναι της μόδας το metoo, θα ρωτήσουν για το metoo. Πιστεύω πρέπει να είστε πιο ευφάνταστοι κι εσείς τα νέα παιδιά πρέπει να το αλλάξετε όλο αυτό, να αλλάξετε την τηλεόραση που παραλάβατε!

Όλοι αυτό ελπίζουμε, γιατί ο δημοσιογράφος έχει μια δυναμική και θα έπρεπε να είστε η δύναμή μας και όχι να είστε οι άνθρωποι που νιώθουμε ότι βαλλόμαστε. Ξέρεις ότι το παρακάνετε», ανέφερε αρχικά η Σάννυ Μπαλτζή.

Στη συνέχεια εξήγησε ότι: «Δεν νιώθω ότι με έχουν προσβάλλει οι δημοσιογράφοι, η προσβολή είναι όλη δική τους! Όταν έρχεται ένα νέο παιδί και του λες ότι δεν μπορώ να σου δώσω τώρα συνέντευξη, γιατί πάω να φτιάξω τα νύχια μου, και κάνει focus στα νύχια…

Έχει συμβεί αυτό, σε ένα από τα κανάλια σας, που είστε εδώ αυτή τη στιγμή, σημαίνει μια κακή προαίρεση, μια κατινιά, κάτι το οποίο δεν αρμόζει.

Από την στιγμή που είμαι εδώ μπορείτε να μου κάνετε οποιαδήποτε ερώτηση, μπορώ να απαντήσω σε οποιαδήποτε ερώτηση ή μπορεί να μην απαντήσω σε οποιαδήποτε ερώτηση. Είναι απλά τα πράγματα!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ