Σάκης Τανιμανίδης: Η Χριστίνα ταλαιπωρήθηκε με την εγκυμοσύνη – Τι είπε για τη “Φάρμα”- ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο παρουσιαστής του νέου ριάλιτι «Φάρμα», που κάνει πρεμιέρα στις 12 Μαρτίου, αναφέρθηκε με ενθουσιασμό στο νέο μεγάλο project του ΑΝΤ1 και αποκάλυψε πόσο έτοιμος νιώθει γι’ αυτή την καινούργια τηλεοπτική πρόκληση.

Ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε για το «Survivor», αλλά και για τον φίλο του Γιώργο Λιανό. Τέλος, περιέγραψε πώς βιώνει την εγκυμοσύνη της συζύγου του, Χριστίνας Μπόμπα, ενώ εξέφρασε την ανυπομονησία του για τον ερχομό των δίδυμων κοριτσιών του. Με τη βοήθεια του Γρηγόρη Αρναούτογλου εξασκήθηκε και στην αλλαγή… πάνας.

“Το μοναδικό πράγμα που έχω στο μυαλό μου είναι αυτά τα δύο κοριτσάκια που θα έρθουν, και το να τα φέρει με υγεία η Χριστίνα. Ταλαιπωρήθηκε λιγάκι είχε κάτι πόνους και μας έτρεξαν στα νοσοκομεία και δεν βρίσκαμε εύκολα τι είναι, βασικά δεν βρήκαμε τι ήταν, απλά πέρασε το σύμπτωμα και φύγαμε και περιμένουμε τώρα να γεννήσουμε στα τέλη Ιουνίου, είπε ο Σάκης Τανιμανίδης και συμπλήρωσε: “η ευτυχία για μένα είναι ένα σαλόνι γεμάτο παιδιά και να κάνουν φασαρία, με πολύ κόσμο και πολλή ζωή”. Για τη “Φάρμα” αποκάλυψε πως δεν ήξερε ότι θα έρθει στον ΑΝΤ1 το συζητήσαμε την τελευταία στιγμή είπε. “Όταν εσύ κάνεις σχέδια, ο Θεός γελάει” σημείωσε ο γνωστός παρουσιαστής.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ