Σάκης-Μαριαλένα: Απαντούν αν είναι ζευγάρι ξανά – ΒΙΝΤΕΟ

Την πρώτη τους κοινή συνέντευξη έδωσαν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Οι δύο πρώην παίκτες του Survivor ήταν καλεσμένοι στο Love It και ρωτήθηκαν αν είναι ζευγάρι ξανά. Άλλωστε μετά το φινάλε του ριάλιτι επιβίωσης είναι συνεχώς μαζί.

“Το να συζητήσεις αν θα είσαι μαζί με κάποιον είναι πολύ παλιομοδίτικο. Ό,τι μας βγει θα κάνουμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ό,τι ζήσαμε στο παιχνίδι, το ζούμε και εκτός. Έχουμε ένα ιδιαίτερο δέσιμο. Αυτό είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε κάποιον. Είμαστε συνέχεια μαζί. Το βασικό είναι να είμαστε καλά μεταξύ μας. Δεν είναι ωραίο να πάρουμε αποφάσεις μέσα σε μια βδομάδα από το τέλος του παιχνιδιού και να μετανιώσουμε στην πορεία. Ό,τι είναι να βγει, θα βγει. Εμείς περάσαμε κάτι σπάνιο”, τόνισε ο Σάκης Κατσούλης.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη υπογράμμισε με τη σειρά της: “Πραγματικά δεν ξέρουμε και εμείς τι συμβαίνει. Αφήνουμε να κυλήσει ο χρόνος. Είναι πάρα πολύ περίεργο στον κόσμο όλο αυτό, γιατί είμαστε συνέχεια μαζί. Δεν έχω φέρει ακόμη σε επαφή τη μαμά μου με τον Σάκη. Πραγματικά τρέχουμε και τη μαμά μου δεν τη βλέπω σχεδόν καθόλου”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ