Ποιοι Survivors πήγαν στην παράσταση του Σεφερλή – Ο Ντάφι ξεσήκωσε το κοινό με το “Σπάω τα ρολόγια”

Η παράσταση «Δες τα ρε Ελλάδα όλα αυτά», που ανεβάζει στο Δελφινάριο ο Μάρκος Σεφερλής, “σπάει” τα ταμεία. Οι Survivors δεν μπορούσαν να μην παρακολουθήσουν την επιθεώρηση και έτσι χθες το βράδυ ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Τριαντάφυλλος και η Ελευθερία Ελευθερίου βρέθηκαν στο κοινό και γέλασαν με την καρδιά τους με τις μιμήσεις που έκανε ο γνωστός κωμικός. Το θέατρο ήταν γεμάτο και οι διάλογοι μεταξύ του Μάρκου Σεφερλή με τους Survivors ήταν ξεκαρδιστικοί.

Άλλωστε μεγάλο κομμάτι της επιθεώρησης είναι αφιερωμένο στα πρόσωπα που συζητήθηκαν περισσότερο μέσα από τις μάχες τους στο Survivor. Φυσικά τους ανέβασε όλους πάνω στη σκηνή και ο Τριαντάφυλλος τραγούδησε το “Σπάω τα ρολόγια”. Οι θεατές άρχισαν να χειροκροτούν και να σιγοτραγουδούν μαζί του.

Δείτε το απόσπασμα με το τραγούδι και τον χορό της Ελευθερίας και της Μαριαλένας:

Τον Τριαντάφυλλο συνόδευε η σύζυγός του, Δήμητρα και ο γιος τους, Νικόλας. Ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα από τη βραδιά ανέβασαν στα social media όλοι οι πρώην παίκτες, με τον Ντάφι να κάνει… ρεκόρ αναρτήσεων.

“Η παράστασή μας είναι πάντα για όλη την οικογένεια, από μικρούς μέχρι τους πιο μεγάλους. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια βλέπουμε θεάματα που δεν είναι για όλη την οικογένεια. Εγώ το φροντίζω αυτό, γιατί θέλω να είναι όλοι μαζί, μια αγκαλιά, και να περνούν καλά, όπως και στο σπίτι” περιέγραψε ο Μάρκος Σεφερλής σε συνέντευξή του στον Realfm 97,8. “Επηρεασμένοι από την επικαιρότητα, κάναμε μια παράσταση αφιερωμένη στην πανδημία πέρσι, έτσι και φέτος δεν μπορούσαμε να μείνουμε ανεπηρέαστοι! Έχουμε κάποια νούμερα που αφορούν στην πανδημία αλλά έχουμε και για την τηλεοπτική πραγματικότητα όπως είναι το “5Χ5″. Ο τίτλος πάρθηκε από το Survivor. Είναι μια ατάκα που είπε ο Τριαντάφυλλος” τόνισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ