Ρούλα Κορομηλά: «Πέρασα πολύ δύσκολα – Ακούμπησα τον θάνατο»

Η Ρούλα Κορομηλά «άνοιξε» την καρδιά της στην Ελένη Μενεγάκη τo μεσημέρι της Παρασκευής, 25 Νοεμβρίου, στην εκπομπή της, όπου βρέθηκε καλεσμένη και προχώρησε σε μια εξομολόγηση όσον αφορά στην σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγείας της.

Ελένη Μενεγάκη – Ρούλα Κορομηλά: Ξανά μαζί στον αέρα έπειτα από 26 χρόνια

«Δεν άντεξα, έσπασε κάτι μέσα μου και λέω “Η Ρούλα πού είναι; Ποιος την αγαπάει; Ποιος νοιάζεται γι’ αυτήν;”. Εκτός από την οικογένειά μου, που είναι το στήριγμά μου. Ήθελα να μείνω μόνη μου και να τα βρω με μένα, να δω τι γίνεται μέσα μου. Με όλη αυτή την πίεση, με όλο το άγχος, με όλο αυτό το ξύλο που έτρωγα από αριστερά και δεξιά, να λένε για μένα και να προσπαθώ να τα καλύπτω για να μην στεναχωρώ τους γονείς μου. Ξαφνικά τότε ο οργανισμός μου άρχισε να κλονίζεται πολύ κι αρρώστησα. Δεν άντεχα, δεν είχα δυνάμεις. Πήγαινα να σκεφτώ και δεν μπορούσα να σκεφτώ, δεν μπορούσα να κοιμηθώ, δεν με κράταγαν τα πόδια μου. Ήμουν σε μία πολύ άσχημη κατάσταση. Εννοείται πως φοβήθηκα. Όχι να μην χάσω την δουλειά μου, ότι θα πεθάνω φοβήθηκα. Αποσύρθηκα, πέρασα πολύ δύσκολα, ακούμπησα τον θάνατο, με χάιδεψε» είπε η Ρούλα Κορομηλά.

Και συνέχισε η παρουσιάστρια: «Αν δεν φρόντιζα και δεν προλάβαιναν οι γιατροί, θα πέθαινα. Αυτό ήταν ένα μεγάλο μάθημα για μένα, ένα μάθημα αναθεωρήσεων. Έμαθα να συγχωρώ, έμαθα να αγαπάω τους ανθρώπους. Να τους βλέπω με τα μάτια της καρδιάς, να κατανοώ, να δικαιολογώ και να φτιάχνω τα πράγματα πιο ωραία».

Ελένη Μενεγάκη για Ρούλα Κορομηλά: Δεν είχα ποτέ προσωπική επαφή μαζί της

«Όταν σου συμβεί κάτι για το οποίο σκέφτεσαι πως δεν θα ξυπνήσεις την επόμενη μέρα και δεν θα δεις τους δικούς σου ανθρώπους, εκεί αλλάζεις. Δεν ήταν τυχαίο αυτό που ήρθε σε εμένα, κάτι θα ήθελε να μου πει. Επειδή υπάρχει κόσμος που ταλαιπωρείται με πολλά προβλήματα, άντλησα δύναμη από μένα. Αν δεν έβγαζα δύναμη δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω. Ήταν κάτι αυτοάνοσο που ο οργανισμός μου το δημιούργησε από την πίεση και από την στεναχώρια τους», συμπλήρωσε η Ρούλα Κορομηλά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ