Ρούλα Κορομηλά: Νέα συγκλονιστική ανάρτηση για την Πάτρα και την Ρούλα Πισπιρίγκου

Μεγάλη αίσθηση είχε προκαλέσει τις προηγούμενες ημέρες ένα σχόλιο από την Ρούλα Κορομηλά για την σοκαριστική υπόθεση στην Πάτρα. Χθες, λίγες ώρες μετά τη σύλληψη της μητέρας των τριών παιδιών Ρούλας Πισπιρίγκου, η γνωστή παρουσιάστρια επανήλθε με νέο σχόλιο στο Twitter.

Η Ρούλα Κορομηλά, η οποία στην προηγούμενη ανάρτησή της έκανε λόγο για “Εγκλήματα γένους θηλυκού στην Ελλάδα”, στη νέα της ανάρτηση αποκαλεί “δολοφόνο” την Ρούλα Πισπιρίγκου.

“Νιώθω ότι θα σπάσει η καρδιά μου. Σοκαρισμένη. Κλαίω κι εγώ όπως όλος ο κόσμος. Τι έκανες στα παιδιά σου!” έγραψε και πρόσθεσε: “Κάντε λίγη ησυχία εσείς που βρίσκεστε έξω από το σπίτι της δολοφόνου. Ησυχία μπορεί να χρειάζονται και γαλήνη τώρα τα παιδιά και από όλους μας αγκαλιά. Ησυχία! Ήρθε η δικαίωση τους. Οι φωνές και η βία δεν τους άξιζαν και δεν μας αξίζουν… Ησυχία!” έγραψε χαρακτηριστικά η Ρούλα Κορομηλά.

Η ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η πρώτη ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά που είχε προκαλέσει αίσθηση

“Υπάρχει ένα βιβλίο με τίτλο «Εγκλήματα γένους θηλυκού στην Ελλάδα». Καλό βράδυ” είχε γράψει η Ρούλα Κορομηλά την περασμένη Παρασκευή, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη για την Πάτρα. Αν και η Ρούλα Κορομηλά δεν έγραψε ευθέως σε ποια υπόθεση αναφέρεται. οι χρήστες του Twitter έπιασαν αμέσως το νόημα και άρχισαν να της απαντούν.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ